Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Akıllı Gözlük ViXion1: Görme problemlerine çözüm olabilir mi?

Yakın veya uzağı göremeyenler için geliştirilen ViXion1 akıllı gözlük, otomatik lens ayarı yapabiliyor ve birden fazla gözlük kullanma ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Akıllı Gözlük ViXion1: Görme problemlerine çözüm olabilir mi?

Görme sorunu yaşayan tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen "ViXion1" adlı akıllı gözlük, otomatik lens ayarı yapabilme özelliğine sahip. Bu özellik sayesinde kullanıcıların birden fazla gözlük kullanma ihtiyacını ortadan kaldırır. Cihaz, akıllı telefon üzerinden kontrol edilebiliyor.

Akıllı gözlüklerin teknolojik gelişimi, özellikle de görme sorunu yaşayan kişiler için önemli bir adımı temsil ediyor. "ViXion1" adlı gözlük, diğer akıllı gözlüklerden farklı olarak, görme sorunu yaşayan kişilerin ihtiyaçlarına odaklandı

ViXion1, otomatik odaklama özelliği sayesinde tüm kullanıcıların görme ihtiyaçlarını karşılayabillecek. Ayrıca, 10 saatlik kesintisiz kullanım sunan bataryası ve 55 gram ağırlığı ile kullanıcıya konfor sağlıyor. Şarjı 3 saatte tamamen doldurulabilen gözlük, akıllı telefon uygulaması aracılığıyla lens ayarlarını kullanıcının ihtiyacına göre yapabilir. Otomatik odaklama modu da tercih edilebilir.

Bluetooth 5.0 bağlantı desteği sayesinde ViXion1, çeşitli akıllı telefonlarla kullanılabilir ve su sıçramalarına dayanıklıdır (IPX3 sertifikası). Ayrıca, kullanıcının isteğine bağlı olarak lensler arasındaki mesafe 60 ila 70 mm arasında ayarlanabilir.

660 dolarlık bir fiyatla Japonya'da ön siparişe sunulan ViXion1'in Türkiye gibi ülkelere ulaşma durumu henüz belirsiz.



Haber Kaynağı : 12punto

akıllı telefon Akıllı gözlük