Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Apple, destek danışmanları için yapay zeka botu 'Ask'ı kullanıma sundu

Apple, iOS 18'de yapay zeka odaklı yeni özellikler sunmaya hazırlanırken, AppleCare çalışanları için "Ask" adlı yapay zeka destek botunu kullanıma sunduğunu duyurdu.

Apple, destek danışmanları için yapay zeka botu 'Ask'ı kullanıma sundu

Apple, iOS 18 ile birlikte iPhone cihazlarında yapay zeka özelliğini desteklemeyi planlarken, AppleCare çalışanlarına "Ask" adını taşıyan otomatik yanıt veren yapay zeka botunu kullanıma sundu.

Yeni yapay zeka aracı, müşterilerden gelen teknik sorunlara otomatik yanıt oluşturabiliyor ve AppleCare çalışanları daha sonra bu bilgileri çevrimiçi sohbetlerde veya telefonda müşterilere aktarabiliyorlar.

MacRumors'un haberine göre, Apple, bu yapay zeka aracının geri bildirim topladıktan sonra gelecekte daha fazla danışmanın kullanımına sunmayı planladığını belirtti.

Teknoloji devinin bu yıl jeneratif yapay zekayı önemli bir şekilde benimsemesi bekleniyor. iOS 18'in Siri, Spotlight, Mesajlar, Sağlık, Numbers, Pages, Keynote ve diğer pek çok yeni yapay zeka özelliklerini içermesi bekleniyor.

Apple CEO'su Tim Cook, şirketin üretken yapay zeka üzerinde çalıştığını ve ayrıntıları bu yılın ilerleyen zamanlarında paylaşacaklarını ifade etti.



Haber Kaynağı : 12punto

Apple CEO'su Apple CEO'su Tim Cook Apple yapay zeka