Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple Vision Pro heyecanı kabusa dönüştü! Kullanıcılar sağlık sorunları yaşıyor!

Apple'ın geçtiğimiz haftalarda büyük bir ilgiyle karşılanan karma gerçeklik başlığı Vision Pro, kullanıcıların yaşadığı sağlık sorunları ve işlevsellik eksikliği nedeniyle şikayet yağmuruna tutuldu.

Apple Vision Pro heyecanı kabusa dönüştü! Kullanıcılar sağlık sorunları yaşıyor!

Pek çok teknoloji tutkunu için Apple Vision Pro heyecanı kısa sürmüş gibi görünüyor. Zira, birçok kullanıcı bu ürünü iade etmek zorunda kaldıklarını ve sağlık sorunları yaşadıklarını belirtiyor. Vision Pro'nun neden olduğu sağlık sorunları arasında baş ağrısı, gözlerde kanlanma ve yorgunluk hissiyatı bulunuyor. Ayrıca, cihazın ağırlığı ve başa sıkıca tutturulması da rahatsızlık yaratıyor.

Apple'ın 14 günlük iade politikasının bu kez müşterilere sıkıntı yaşattığı görülüyor. X ve Threads gibi platformlarda yapılan paylaşımlarda, birçok kullanıcının Vision Pro kaynaklı sağlık sorunları yaşadıklarını ifade ettikleri gözlemleniyor. Ayrıca, cihazın işlevselliğini yetersiz bulan kullanıcılar da mevcut.

Kullanıcı geri bildirimlerine göre, Vision Pro'nun yol açtığı en büyük sorun baş ağrısı. Birkaç saat kullanan kişilerin aşırı derecede baş ağrısı yaşadığını belirtiyorlar. Ayrıca, gözlerde kanlanma ve yorgunluk hissi de sıkça dile getirilen sorunlar arasında yer alıyor. Bu durum, karma gerçeklik başlığı kullanan kişilerde genel olarak göz ve kulak sorunları yaşandığı bilgisine paralel görünüyor.

Cihazın ağırlığı ve başa sıkıca tutturulması, özellikle küçük burunlu kişiler için rahatsızlık yaratabiliyor. Bazı kullanıcılar, başlığın kaydığını ve içeriye ışık girdiğini belirtiyorlar, bu da konforu azaltıyor.

ŞİDDETLİ BAŞ AĞRISI VE BULANTI

Apple Vision Pro'yu iade edeceğini belirten bazı kullanıcıların sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan biri şu şekilde: "Bu hafta bir Apple Vision Pro satın aldım ama ne yazık ki iade etmek zorundayım. Bende şiddetli bir baş ağrısı ve bulantı yarattı ama bunun Vision Pro'nun hatası olduğunu düşünmüyorum."


Haber Kaynağı : 12punto

Apple Vision Pro