Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple Watch Series 10'a tansiyon ölçme özelliği geliyor!

Apple, Samsung Galaxy Watch'un en önemli özelliklerinden birini Watch Series 10'a eklemeye hazırlanıyor. Yeni iddialara göre Apple Watch Series 10, tansiyon ölçme özelliğine sahip olacak.

Apple Watch Series 10'a tansiyon ölçme özelliği geliyor!

Yeni bir iddiaya göre Apple, Watch Series 10'a Samsung Galaxy Watch'un en önemli özelliklerinden birini ekleyecek. Ancak, bu özellik, ilk versiyonunda beklenildiği gibi çalışmayabilir.

Chip'in Bloomberg Power On bülteninden aktardığına göre, Mark Gurman'ın açıklamasına göre, Apple gelecek akıllı saati Watch Series 10'a tansiyon ölçme özelliği getirecek. Ancak analist, Apple'ın bu özelliği eski akıllı saatlere bir yazılım güncellemesiyle sunamayacağını, çünkü bunun için özel bir donanımın gerekeceğini iddia etti.

Gurman daha önceki bir açıklamasında, Apple Watch'taki tansiyon ölçmenin ilk sürümünün kesin ve net değerler gösteremeyeceğini belirtmişti. Bunun yerine, tıpkı Galaxy Watch 4, Watch 5 ve Watch 6'da olduğu gibi, size genel bir fikir vermek için yalnızca tansiyonunuzun yükselip yükselmediğini bildireceğini ifade etmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Apple Watch Bloomberg Mark Gurman Samsung Galaxy Watch