Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple'dan heyecan verici yeni ürünler yolda!

Apple, akıllı gözlük, akıllı yüzük ve kameraya sahip AirPods gibi yeni nesil giyilebilir teknolojiler üzerinde çalışıyor.

Apple'dan heyecan verici yeni ürünler yolda!

Apple, yeni cihaz konseptleri üzerinde çalışıyor. Ünlü analist Mark Gurman, Apple’ın gelecek planları hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz haftalarda Vision Pro’yu piyasaya sürerek giyilebilir teknoloji pazarında adım atan Apple, karma gerçeklik teknolojisine yaptığı yatırımları arttırmayı planlıyor. Şirketin önümüzdeki yıllarda daha ilginç ürünler sunması bekleniyor. İddialara göre Apple, birden fazla giyilebilir teknoloji ürünü konsepti üzerinde çalışıyor.

Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre, Apple'a yakın kaynaklarıyla tanınan Mark Gurman, Power On bülteninde firmanın gelecek planları hakkında bilgi verdi. Gurman’a göre Apple, yapay zeka özelliklerine sahip Meta Ray-Bans tarzında bir akıllı gözlük, Apple Watch kullanmak istemeyen kullanıcılar için sağlık takibi sağlayan Galaxy Ring benzeri bir akıllı yüzük ve kameraya sahip bir AirPods üzerinde çalışıyor.

Gurman, akıllı yüzük ve akıllı gözlük projelerinin henüz erken aşamalarda olduğunu belirtirken, kameraya sahip AirPods projesinin daha somut aşamalara ulaştığını ifade ediyor. Bu projenin kod adının B798 olduğu belirtiliyor. Projede, AirPods'a düşük çözünürlüklü kamera sensörleri eklenerek kullanıcılara basit akıllı gözlük ve yapay zeka fonksiyonları sunulması hedefleniyor.

Kullanıcıların ses komutlarıyla kamera görüntüsü kullanarak yapay zeka komutlarına erişebilecekleri tahmin ediliyor. Bahsi geçen projelerin iptal edilme ihtimali bulunsa da Apple’ın yapay zeka ve giyilebilir teknolojiler üzerinde çalışması, firmanın iPhone odaklı olmayan gelecek planlarını gösteriyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Apple Watch Akıllı gözlük Mark Gurman yapay zeka