Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple'dan yeni giyilebilir cihazlar

Kısa bir süre önce çıkardığı Vision Pro ile gündemdeki yerini koruyan Apple, şimdilerde giyilebilir cihaz konseptlerine yoğunlaşmış durumda.

Apple'dan yeni giyilebilir cihazlar

Vsion Pro’yu satışa çıkaran Apple, böylece giyilebilir teknoloji pazarına daha somut bir adım atmış oldu. 

Donanım Haber'in haberine göre karma gerçeklik teknolojisine yaptığı yatırımları arttırmayı planlayan firma, önümüzdeki yıllarda daha fazla ilginç ürün piyasaya sürecek.

AKILLI YÜZÜK VE KAMERALI AIR PODS GELİYOR

Apple’a yakın kaynakları ile bilinen Mark Gurman, Power On bülteninde firmanın gelecek planları hakkında konuştu.

Gurman’a göre Apple; yapay zeka özelliklerine sahip Meta Ray-Bans tarzı bir akıllı gözlük, Apple Watch kullanmak istemeyen kullanıcılar için sağlık takibi sağlayan Galaxy Ring benzeri bir akıllı yüzük ve kameraya sahip bir AirPods üzerinde çalışıyor.

Gurman, akıllı yüzük ve akıllı gözlük projelerinin henüz erken aşamalarda olduğunu, kameraya sahip AirPods projesinin ise daha somut aşamalara ulaştığını belirtiyor.

Bu rapora göre Apple, kameraya sahip AirPods projesi üzerinde geçen sene çalışmaya başlamış ve projenin kod adını B798 olarak belirlemiş. Bu projenin amacı ise AirPods’a düşük çözünürlüklü kamera sensörleri eklemek ve kullanıcılara basit akıllı gözlük ve yapay zeka fonksiyonları sağlamak.


Haber Kaynağı : 12punto

Akıllı gözlük Apple Apple Watch yapay zeka