Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple'ın 2 bin TL'lik kılıfı eleştiri yağmuruna tutuldu!

Apple'ın iPhone 15 serisi için piyasaya sürdüğü FineWoven (Mikro Dokuma) kılıf, kısa sürede yıpranması ve yüksek fiyatı nedeniyle kullanıcılar tarafından yoğun şekilde eleştiriliyor.

Apple'ın 2 bin TL'lik kılıfı eleştiri yağmuruna tutuldu!

Amazon, FineWoven (Mikro dokuma) kılıfının sorunlarını platformunda aktarmaya başladı ve ürünü 'almamayı' öneriyor. Apple, iPhone 15 serisi için piyasaya sürdüğü kılıflarda kullandığı materyal nedeniyle eleştirildi. Kaliteli bulunmayan ve Türkiye dahil birçok ülkede yüksek fiyatla satılan kılıf, kısa sürede yıpranabiliyor ve müşteriler tarafından iade edildi.

Çevrecilik konusunda özel materyallerden üretilen kılıf, Apple tarafından bile eleştiriliyor. Amazon da bu ürünü satıyor ancak müşterilerinin büyük çoğunluğunun ürünü iade etmesi ve olumsuz yorumlar yapması üzerine uyarılar yayınlamaya başladı. ABD'deki Amazon kullanıcıları, FineWoven kılıfının memnuniyetsizlik yarattığını ve bu nedenle platformun tavsiye etmediğini belirten uyarılarla karşılaşmaya başladı.

iPhone 15'ler için üretilen dokuma kılıf, Apple'ın en eleştirilen ve en kötü görülen ürünlerinden biri olarak biliniyor. Amazon'un dijital mağazasında, mikro dokuma kılıfın sık iade edilen ürünler kategorisinde listelendiği görülüyor.

Kullanıcıların yaşadığı sorun, kılıfın iç ve dış kısmının iyi kullanılmasına rağmen hızla yıpranması olarak öne çıkıyor.



Haber Kaynağı : 12punto

Apple amazon iPhone 15