Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Elon Musk'tan Tesla çalışanlarına: Fabrikada uyuyun

Tesla CEO'su Elon Musk, şirketin yeni uygun fiyatlı elektrikli otomobili için fabrikadaki çalışanların yoğun bir üretim sürecine hazır olması gerektiğini söyledi. Musk, Texas Gigafactory'de çalışan kişilerin "üretim hattında yaşayıp uyuması" gerektiğine inandığını ifade etti.

Elon Musk'tan Tesla çalışanlarına: Fabrikada uyuyun

Elon Musk, uygun fiyatlı yeni Tesla modeli için çalışanlara bazı tavsiyelerde bulundu. Üretim hedefleri için ilginç ifadeler kullandı.

Tesla, uygun fiyatlı bir elektrikli otomobil üzerinde çalıştığı biliniyor. Elon Musk'ın liderliğindeki şirket, yeni aracın üretim sürecini hızlandırma çabası içinde. Elon Musk, fabrikada çok hızlı bir üretim olmasını istediğini belirtirken, Tesla çalışanlarına fabrikada uyuma olasılığını düşünmelerini söyledi.

Tesla'nın en uygun fiyatlı elektrikli aracını piyasaya sürme planları doğrultusunda, Musk, çalışanlara yönelik bir dizi tavsiye paylaştı. Avrupa ve Çin pazarında büyümeyi hedefleyen şirket, uygun fiyatlı otomobilin yakın bir zamanda çıkması gerektiğini vurguluyor. Musk, özellikle Texas Gigafactory'de çalışan personelin üretim hattında yaşayıp uyumasının gerekli olduğunu ifade etti.

Tesla'nın "Redwood" projesi olarak adlandırılan uygun fiyatlı modelinin, 2025 sonlarına doğru üretime geçmesi bekleniyor. Ancak Musk, yeni teknolojilerin seri üretime geçişinde karşılaşılan zorlukları ve uygun fiyatlı araç için bu zorlukların aşılması gerektiğini dile getirdi.

Daha önceki raporlara göre, Elon Musk, Almanya'daki Gigafactory Berlin'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için ziyarette bulundu. Musk, düşük maliyetli elektrikli otomobil pazarından daha fazla pay alınması gerektiğini vurgulayarak, çalışanlara fabrikada uyuma fikrini paylaştı.

Musk, yatırımcılara hitaben, "Pratik olarak fabrikada uyuyacağız. Pratik olarak değil, öyle olacağız" ifadelerini kullandı. Redwood kodlu aracın, Tesla'nın yıllık yüzde 50 büyüme hedefine ulaşmasında kritik bir rol oynayacağı belirtiliyor. Bu adım, özellikle BYD'nin Tesla'yı geçerek dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi olmasının ardından geldi.


Haber Kaynağı : 12punto

elektrikli otomobil Elon Musk tesla