Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

En iyi görsel için hangi yapay zeka

Gelişme hızlarıyla kısa sürede hayatımızın vazgeçilmezleri arasına giren yapay zeka uygulamaları, verdikleri farklı alanlardaki hizmetlerle kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor. Pek çok konuda işimizi kolaylaştıran yapay zeka uygulamaları özellikle görsel oluşturmada öne çıkıyor.

En iyi görsel için hangi yapay zeka

Yapay zeka tabanlı görsel üretim araçları çok başarılı sonuçlar vermeleri nedeniyle son aylarda adlarından sıklıkla söz ettiriyor.

Kişisel ya da şirket kullanımlarında kendilerine kısa sürede önemli bir yer kazanan yapay zeka uygulamalarından en çok tercih edilen görsel oluşturma programları ise şöyle sıralanıyor:

Kişiselleştirme için DeepAI

Oluşturulacak içerik hakkında kullanıcıların ihtiyaçlarına göre ince ayarlar yapabilmesi DeepAI'ı rakiplerinden bir adım öne çıkarıyor. Açık kaynaklı web tabanlı çözüm, tek kelimelik bir metin isteminden benzersiz sanat eserleri üretebiliyor.

DeepAI, hızlı bir şekilde çözünürlükten bağımsız bir vektör görüntüsü oluşturmak isteyen kullanıcılara çözüm sunuyor. Yazılımın ücretsiz sürümü metin istemlerine dayalı sanat eserleri üretirken DeepAI'ın ücretli planları dokuları, renkleri ve diğer ayrıntıları ayarlamak için birçok stil seçeneği de barındırıyor. Etkileyici derecede gerçekçi görüntüler oluşturan DeepAI son derece özelleştirilebilir yapısıyla kullanıcıların fikirlerini hayata geçirmesini sağlıyor. 

Profesyonel kullanım için Jasper Art

Jasper Art sayesinde pazarlama ekipleri, içerik oluşturucular ve işletme sahipleri kolayca benzersiz ve yüksek kaliteli yapay zeka görselleri oluşturabiliyor. Web tabanlı bir hizmet olan Jasper Art’a abonelik modeliyle erişiliyor. 

Ticari pazarlama ve diğer telifsiz ticari kullanımlar için özel sanat eserleri, görüntüler, illüstrasyonlar ve hatta 3D animasyonlar oluşturabilen Jasper Art, piyasadaki diğer yapay zeka sanat yaratıcılarının bazılarından daha yüksek bütçeli bir çözüm sunsa da içerik kalitesiyle dikkat çekiyor.

Sanatsal seçenekleriyle öne çıkan NightCafe

Popüler bir web ve mobil tabanlı yapay zeka sanat oluşturucusu olan NightCafe, yaratıcı özellikleri ve sanatsal seçenekleriyle öne çıkıyor. Modelin kapsamlı özellikleri ve derin özelleştirme araçları, benzersiz görüntüler yaratmak isteyen yetenekli yapay zeka sanatçıları için ideal çözümler sunuyor. Kullanıcılar görsel olarak etkileyici bir görüntü oluşturmak için çok çeşitli stil ve özellikler arasından seçim yapabiliyor. 

Metin girdisinden görsel oluşturmayı sağlayan NightCafe’yi kullanmak için tecrübe büyük önem taşıyor. Modelin gelişmiş özellikleri, dijital sanatçıların epey vaktini alacak çözümlerin oluşmasını mümkün kılıyor. Ücretsiz planı da bulunan NightCafe, kullanıcıların özel yapay zeka sanat topluluklarına erişmesine de fırsat tanıyor.

Kullanıcı dostu arayüz için DALL-E 2

ChatGPT’nin yaratıcısı OpenAI tarafından geliştirilen DALL-2, metin komutlarından yüksek kaliteli, telif hakkı içermeyen yapay zeka grafikleri oluşturmayı mümkün kılıyor. Web tabanlı olarak çalışan DALL-E 2, kullanıcı dostu yapısıyla yeni başlayanların bile kullanabileceği bir çözüm oluşturuyor. 

ChatGPT gibi DALL-E 2 de basit arayüzü sayesinde kolayca benzersiz yapay zeka görüntüleri oluşturmaya imkan tanıyor. İster fotogerçekçi bir görüntü oluştururken ister mevcut bir görüntüyü belirli bir stile dönüştürürken kullanılabileceğiniz DALL-E 2’den yararlanmak için isteklerinizi doğal dilde tanımlamanız yeterli oluyor.

Fotogerçekçi sanat eserleri için Midjourney

Midjourney, fotogerçekçi yapay zeka sanatı yaratmak için mevcut en iyi kaynaklar arasında yer alıyor. Discord tabanlı yapısıyla diğer araçlardan ayrılan Midjourney’e Mac, Windows, Linux, iOS veya Android cihazlarındaki Discord uygulaması üzerinden kolayca erişilebiliyor. Discord hesabı olmadan kullanılamayan Midjourney’de uygulama üzerinde hazırlanan özel komutlarla görüntü talepleri oluşturuluyor.

Midjourney, kullanıcıların Discord genel kanallarında görüntü oluşturma talebinde bulunmaları ve diğer program kullanıcılarından ipuçları ve püf noktaları öğrenmelerine olanak tanıyor. Bu çözüm şaşırtıcı derecede gerçekçi görseller oluşturmayı sağlarken kullanıcıları diğer dijital sanatçılardan oluşan topluluğa entegre etmeye yardımcı oluyor.

Ücretsiz erişim için Craiyon

Sanat görselleri oluşturmak için değerlendirilen Craiyon, kullanıcılara hem ücretli hem de ücretsiz bir sürüm sunuyor. Eskiden DALL-E Mini olarak bilinen hizmet, kullanımı kolay arayüzüyle yazılı açıklamalardan fotoğraf oluşturmayı mümkün kılıyor.

Craiyon’un ücretsiz (reklama dayalı) sürümü yapay zeka grafik üretiminin tüm ayrıntılarını öğrenmek isteyen ancak henüz bir abonelik planı satın almaya hazır olmayanlar için ideal çözüm sunuyor. Ücretli planlar ise işletmelerin daha hızlı çözümlere, filigransız sanat eserlerine ve reklamsız bir deneyime erişmesini sağlıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

ChatGPT özelleştirme sağ Sanat ücretsiz WEB yapay zeka