Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Galaxy Ring'e ait yeni detaylar açıklandı

Samsung, Galaxy S24 ailesinin lansmanında "Galaxy Ring" olarak isimlendirdiği akıllı yüzüğünü duyurmuştu. Şirket, etkinlikte bu yeni yüzükle ilgili detaylı bir açıklama yapmamıştı. Mobile World Congress (MWC 2024) etkinlikleri kapsamında yeni bir etkinlik daha gerçekleştiren şirket, bu kez akıllı yüzüğü ile ilgili daha detaylı bilgi verdi.

Galaxy Ring'e ait yeni detaylar açıklandı

Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre Galaxy Ring, özellikle de sağlık işlevleriyle ilgili bir ürün olarak karşımıza çıkacak. 

Webtekno'da yer alan habere göre, Samsung Dijital Sağlık Birimi Başkan Yardımcısı Dr. Hon Pak tarafından yapılan açıklamalarda, cihazda kalp atış hızı, hareket sensörü ve detaylı uyku takipçisi gibi özellikler olacağından bahsedildi.

Ayrıca kadınlar için regl takipçisi özelliği de Samsung'un yeni akıllı yüzüğünde yer alacak. 

FARKLI RENK SEÇENEKLERİ OLACAK

Hafif bir yapıya sahip olduğu açıklanan akıllı yüzüğün boyutu arttıkça, batarya kapasitesi de yükselecek. Ancak aradaki farkın kullanımdaki etkisi belli değil.

Samsung, Galaxy Ring'in özelliklerini açıklama konusunda oldukça ketum bir tavır sergiliyor. Samsung Galaxy Ring; Seramik Siyah, Platin Gümüş ve Altın renk seçenekleriyle satışa sunulacak. 

Ayrıca bu akıllı yüzükler, farklı parmak genişlikleri için çok sayıda çap seçeneği ile satın alınabilecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Galaxy Samsung Samsung Galaxy Ring sağlık uyku