Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

GeForce Now'da ücretsiz oyun oynamak artık reklam karşılığında!

NVIDIA, GeForce Now'ın ücretsiz sürümünde oyunculara iki dakikaya kadar reklam göstermeye başlayacak. Bu değişiklik, daha fazla cihazı sisteme dahil edebilmeyi ve bekleme süresini kısaltabilmeyi amaçlıyor.

GeForce Now'da ücretsiz oyun oynamak artık reklam karşılığında!

NVIDIA'nın GeForce Now hizmetini ücretsiz kullanan oyun severler artık beklerken en fazla iki dakika reklam izlemek zorunda kalabilir.

GeForce Now, bir nevi devasa bir internet kafe gibi düşünülebilir. Ücretli aboneler için ayrılmış masalar bulunmakta ve her zaman kullanıma hazır durumda. Ücretsiz olarak GeForce Now kullanmayı tercih edenler ise belirli sayıda bilgisayarın boşalmasını beklemek zorundalar ve oturduklarında bilgisayarları 1 saatlik süreyle kullanabiliyorlar. Ancak bundan sonra, bekleme sürecinde iki dakikaya kadar reklam izlemeleri gerekecek.

NVIDIA'nın açıklamalarına göre, bu değişiklikle birlikte reklam izleyen oyun severler, ücretsiz hizmetin maddi olarak desteklenmesine katkıda bulunacaklar. Böylelikle NVIDIA, daha fazla cihazı sisteme dahil edebileceğini belirtiyor. Bu da bekleme sürelerinin kısalmasına olanak sağlayacak.

Ancak GeForce Now'ın esas eksikliği, ücretsiz kullanıma açık bilgisayar sayısı olmayabilir. NVIDIA'nın bu hizmeti, RTX 4080'li oyun deneyimi sunabiliyor ve G-Sync monitörleri de destekliyor ancak ücretsiz deneme süresi bulunmamakta ve aylık maliyeti oldukça yüksek. Ayrıca, NVIDIA Ekim 2023'te ABD dışında kalan tüm ülkelerde hizmetin fiyatını yükseltmişti. Bu teknolojileri deneyimlemek, oyun severleri GeForce Now'a daha fazla yönlendirebilecek.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Nvidia GeForce Now