Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Google'ın yapay zeka sohbet robotu Bard yeniden adlandırıldı ve ücretli abonelik başlatıldı!

Google, yapay zeka sohbet robotu Bard'ı 'Gemini' olarak yeniden adlandırdı ve yeni sürümü 'Gemini Advanced' için ücretli abonelik başlattı.

Google'ın yapay zeka sohbet robotu Bard yeniden adlandırıldı ve ücretli abonelik başlatıldı!

Google, yapay zeka (AI) sohbet robotu Bard'Gemini' olarak yeniden adlandırırken, yeni sürüm 'Gemini Advanced' için ücretli abonelik başlattı.

Google tarafından yapılan açıklamada, dünya genelinde birçok kullanıcının geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Bard'ı iş görüşmelerine hazırlanmak, kodlarda hata ayıklamak, yeni iş fikirleri için beyin fırtınası yapmak veya görüntüler oluşturmak için kullandığı belirtildi.

Açıklamada, Bard'ın artık 'Gemini' olarak adlandırılacağı ve Gemini ile halihazırda 'Pro 1.0' modeliyle 40'tan fazla dilde, 230'dan fazla ülke ve bölgede sohbet edilebileceği ifade edildi.

Google AI'nın iyi özellikleriyle kolayca ortak çalışma yapılmasına yardımcı olmak için 'Gemini Advanced' ile bir mobil uygulamanın kullanıma sunulduğu belirtilerek, 'Gemini Advanced'ın, şirketin son teknoloji ürünü yapay zeka modeli olan Ultra 1.0'a erişimi sağlayan yeni bir deneyim olduğuna işaret edildi.

Açıklamada, Ultra 1.0 modeliyle Gemini Advanced'in karmaşık görevlerde daha yetenekli olduğu ve daha uzun ve ayrıntılı konuşmalara imkan sağladığı belirtilirken, Gemini Advanced'in 150'den fazla ülkede İngilizce olarak sunulduğu ve zamanla daha fazla dile genişletileceği bildirildi.

Gemini Advanced'in yeni 'Google One AI Premium' planının bir parçası olarak ayda 19,99 dolara, 2 aylık ücretsiz deneme süresiyle kullanılabileceği belirtildi.

Söz konusu planın, Google AI'nın son gelişmelerinin yanı sıra mevcut Google One Premium planının tüm avantajlarını da sunacağı belirtilerek, AI Premium abonelerinin yakında Gemini'yi Gmail, Dokümanlar, Slaytlar, E-Tablolar gibi Google hizmetlerinde de kullanabileceği aktarıldı.

Açıklamada, Android ve iOS'ta Google uygulamasında yeni bir uygulamayla Gemini ve Gemini Advanced için yeni mobil deneyim sunulacağı ifade edilerek, telefondan da çeşitli işlemlerin kolayca yapılabileceği bilgisi paylaşıldı.


Haber Kaynağı : AA

Bard yapay zeka Google Gemini