Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Instagram çöktü mü? Erişim sorunu yaşanıyor

Instagram'da yaşanan yeni bir erişim sorunu insanları farklı platformlara itmiş durumda. İşte yaşanan soruna dair detaylar!

Instagram çöktü mü? Erişim sorunu yaşanıyor

Genel olarak kolay kolay erişim sorunlarıyla karşımıza çıkmayan Instagram'da bugün 18.00'den itibaren bir dizi erişim sorunu yaşanıyor.

İÇERİKLER GEÇ YÜKLENİYOR

Kullanıcıların ilk olarak X üzerinden bildirdiği Instagram erişim sorunu birçok farklı problemi kapsıyor. Kullanıcıların en çok belirttiği problem ise Instagram hikâyeleriyle ilgili. Birçok izlenen hikâye uygulamada hâlâ izlenmemiş olarak görünüyor.

Bunun yanı sıra kullanıcılar, ana sayfadaki içeriklerin oldukça geç yüklendiğini bildiriyor ve bazı içeriklerin, videoların ve reels içeriklerinin açıklamaları görünmüyor.

INSTAGRAM'DAN HENÜZ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

İnternet sitelerinin güncel aktiflik durumunu kontrol eden Downdetector isimli sitede de bahsettiğimiz saatten itibaren kullanıcıların erişim sorunu yaşadığı görülebiliyor.

Sorun herkes tarafından yaşanmıyor ve şimdilik Android ile iOS sürümleri arasında bir fark olup olmadığı bilinmiyor. Instagram da henüz yaşanan sorunla ilgili bir açıklama yapmış değil.


Haber Kaynağı : 12punto

Instagram Erişim Engeli