Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

OPPO'dan devrim niteliğinde akıllı gözlük: Air Glass 3 XR!

OPPO, yapay zekâ destekli "Air Glass 3 XR" adlı akıllı gözlüğünü tanıttı. 50 gram ağırlığında ve 1.000 nit parlaklıkta görüntü oluşturabilen bu gözlük, seri üretime geçerse teknoloji dünyasında çığır açabilir.

OPPO'dan devrim niteliğinde akıllı gözlük: Air Glass 3 XR!

OPPO, henüz geliştirme aşamasında olan akıllı gözlüğü olan "OPPO Air Glass 3 XR"ı tanıttı. Geçtiğimiz günlerde başlayan Mobile World Congress (MWC 2024) etkinliklerinde, teknoloji devlerinin yeni ürünlerini tanıttığı göz önüne alındığında, OPPO'nun bu alandaki yeniliği dikkat çekiyor.

Prototip aşamasında olan Air Glass 3 XR, sadece 50 gram ağırlığındadır ve istenildiği zaman sıradan bir gözlük gibi kullanılabilir. Ancak aktif edildiğinde, 1.000 nit parlaklıkta görüntü oluşturabilen özelliklere sahip. OPPO'ya göre, ultra kaliteli camlar, cihazın en yüksek performansı sunmasını sağlayacak.

Bu akıllı gözlük, OPPO'nun yapay zekâ destekli asistanı olan AndesGPT'ye destek sağlar. OPPO telefonlarıyla entegre bir sistem üzerinden çalışır ve müzik dinleme, sesli arama, bilgi ekranı ve görüntü taraması gibi özellikleri kullanabilecek. Air Glass 3 XR, dört mikrofonla donatılmış olup yüksek kaliteli ses çıkışı sunan hoparlörlere ev sahipliği yapıyor. Ayrıca dokunmatik kontrol desteği de sağlıyor.

Şu anda OPPO'nun akıllı gözlüğü için bir çıkış tarihi veya satış fiyatı belirlenmedi. Seri üretime geçip geçmeyeceği de belirsiz. Ancak şirket, bu alandaki çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.


Haber Kaynağı : 12punto

Akıllı gözlük OPPO