Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

PlayStation 5 Pro bu yıl geliyor! İşte sızıntılar ve detaylar

Oyunseverlerin merakla beklediği PlayStation 5 Pro, son sızıntılara göre 2024 yılında piyasaya sürülebilir.

PlayStation 5 Pro bu yıl geliyor! İşte sızıntılar ve detaylar

Oyunseverlerin büyük bir merakla beklediği PlayStation 5 Pro, son sızıntılara göre bu yıl içinde piyasaya sürülebilir. İşte detaylar...

Oyun dünyasında heyecan yaratan sızıntılara göre, PlayStation 5 Pro'nun 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Önceden 2025 yılında satışa sunulacağı düşünülen bu cihazın piyasaya erken bir tarihte çıkabileceği belirtiliyor. Geçtiğimiz kasım ayında piyasaya sürülen PlayStation Slim modelinin beklenen ilgiyi görmemesi üzerine, Sony'nin oyuncuların ilgisini yeniden çekmek için PlayStation 5 Pro projesini hızlandırdığına dair işaretler var.

Sony, PlayStation 5'in geçtiğimiz yıl belirlediği satış hedeflerine ulaşamadı. Bu nedenle, daha güçlü bir donanım sunarak ve oyunculara daha kaliteli bir 4K oyun deneyimi sunarak satışları artırmayı hedefliyor. PlayStation 5 Pro'nun, standart versiyona göre önemli ölçüde daha güçlü olacağı ve daha üstün bir oyun deneyimi sunacağı iddia ediliyor. Eğer bu iddialar doğruysa, Xbox tarafının da güçlü bir donanımla bu hamleye yanıt vermesi bekleniyor.

Sony'nin PlayStation'ın Pro modellerini standart cihaz piyasaya sürüldükten 3 yıl sonra çıkardığı düşünülürse, bu durum 2024 yılını işaret ediyor. Çünkü PlayStation 5 ilk olarak 2020 yılının kasım ayında piyasaya sürülmüştü.

Şirketin Pro model için çalışmalarını hızlandırmasının bir nedeni de, 2025 yılında piyasaya sürüleceği duyurulan GTA 6 oyunu için ürün satışlarını artırmak olabilir. Güçlü bir donanım gerektireceği düşünülen bu oyun, birçok kişiye yeni bir konsol almayı teşvik edebilir.

Pro modelin tam olarak hangi özelliklere sahip olacağı ve ne fiyattan satışa sunulacağı henüz netlik kazanmamış olsa da, Sony'nin cihaz için yüksek bir fiyat talep etmesi beklenmiyor. Çünkü şirketin acilen satış rakamlarını artırma ihtiyacı var.


Haber Kaynağı : 12punto

PlayStation PlayStation 5