Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Reddit'e 'korsan içerik' davası

Bir araya gelen film yapımcıları, korsan içerik yayma gerekçesiyle Reddit platformunu dava etti! İşte tüm detaylar...

Reddit'e 'korsan içerik' davası

Film yapımcıları, Reddit platformuna karşı haklarını aramaya devam ediyor. Platformda sayısız filmin kaçak olarak paylaşıldığını öne süren yapımcılar, bu durumun onları maddi olarak zarara uğrattığını ve bu nedenle sektörün küçülmeye gitmek zorunda kaldığını belirtti.

Reddit yönetiminden korsan içerik paylaşan kişilerin kullanıcı bilgilerini ve ip adreslerini talep ettiklerini, ancak kendilerine çoğu zaman herhangi bir dönüş yapılmadığını bildiren yapımcılar, bu konudaki haklarını sonuna kadar arayacaklarını söylüyor. Davadan çıkacak sonuç, tüm yayıncılık sektörünü kökten değiştirebilir.

FİLM ŞİRKETLERİ, REDDİT İLE SORUN YAŞIYOR

Reddit ise bu suçlamalara karşılık olarak, kullanıcı haklarını öne sürmeye devam ediyor. Üyelerinin bilgilerini paylaşmanın onların haklarının ihlali anlamına geleceğini belirten platform, böyle bir karar almaktansa tazminat cezası ödemeyi yeğleyeceklerini bildirdi. Ayrıca platform yöneticileri, korsan içerikler de dahil olmak üzere online mecralarda yapılan tüm paylaşımların ifade özgürlüğünün alanına girdiğini savunuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Ceza dava Reddit tazminat