Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Samsung'tan 'yüzüklerin akıllısı' Galaxy Ring

Galaxy Unpacked 2024 etkinliğinde Galaxy S24 serisini tanıtıldı ve yapay zekâ özellikleri duyuruldu. Etkinlikte son duyurulan ürün ise firmanın yeni giyilebilir teknoloji ürünü olan Galaxy Ring oldu. Akıllı yüzük hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Samsung'tan 'yüzüklerin akıllısı' Galaxy Ring

Galaxy Ring'in çıkış süreci şimdilik belirsiz. Firmanın Küresel B2B Giyilebilir/Nesnelerin İnterneti/Aksesuar Bölümü Başkanı Daniel Seung, Samsung'un "yeni sağlık odaklı giyilebilir ürünün yılın ikinci yarısında" geleceğini açıkladı. 

Webtekno'da yer alan habere göre Samsung'un bu cihazı öyle sessiz sedasız bir şekilde piyasaya çıkartması beklenmiyor. Özellikle de yeni giyilebilir ürünlerin etkisi ile birlikte Samsung'un daha geniş kitlelere ulaşma planını düşündüğümüz zaman. 

TANITIM AĞUSTOS AYINDA OLABİLİR

Samsung, Galaxy Ring'i büyük ihtimalle yılın ikinci yarısında yapılacak olan Galaxy Watch 7 ve Galaxy Z Fold6/Flip6'nın tanıtılacağı ikinci Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Etkinlik hakkında şimdilik bir tarih bilgisi paylaşılmamış olsa da ikinci Unpacked etkinliği yıllardır ağustosta yapılıyor. 

Galaxy Ring, Samsung'un son yıllardaki en potansiyelli ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle de saat ya da bileklik takmak istemeyen teknoloji meraklıları da bu akıllı yüzüğü kullanabilirler. 

Yüzüğün özellikleri şimdilik bilinmese de basit tasarımı ile birlikte her tarza uyum sağlayabilecek gibi gözüküyor. Ayrıca akıllı saatin diğer Galaxy cihazlarla da uyumlu şekilde çalışması bekleniyor. Belki de bu yüzük, Samsung'un gelecekte tanıtması beklenen karma gerçeklik başlığını da kontrol için kullanılabilir. 


Haber Kaynağı : 12punto

Cihaz Galaxy Galaxy Watch Samsung Teknoloji