Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

WhatsApp'a yeni özellik: Rehbere kaydetmeden arayabileceksiniz

WhatsApp, uygulama içinden telefon numarası çevirip arama yapmanızı sağlayacak bir özelliği test etmeye başladı. WhatsApp'ın yeni özelliğinin ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı ise şimdilik bilinmiyor.

WhatsApp'a yeni özellik: Rehbere kaydetmeden arayabileceksiniz

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların oldukça işine yarayacak yeni bir özellik kullanıma sunacak.

Uygulamanın "2.24.13.17" kodlu Android beta sürümünde tespit edilen özellik sayesinde, artık kullanıcılar doğrudan WhatsApp üzerinden numara çevirerek arama yapabilecek.

NUMARAYI REHBERE KAYDETMEYE SON

Kullanıcılar, yeni özellik sayesinde numarayı rehbere kaydetmeden direkt olarak WhatsApp üzerinden arama gerçekleştirebilecek.

WhatsApp'ın yeni özelliğinin tüm kullanıcılara ne zaman açılacağı şimdilik belirsiz.

WHATSAPP NEDİR?

WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulamasıdır.

Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 2G, 3G, 4G ya da Wi-Fi İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge göndermesini sağlar.

Aynı adı taşıyan şirket, eski Yahoo! çalışanları olan Biran Acton ve Jan Koum tarafından ABD'de, Kaliforniya eyaletindeki Santa Clara kentinde kurulmuştur.lara açılmasını bekliyoruz.


Haber Kaynağı : 12punto

Android WhatsApp Özellik

İlgili Haberler