Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Harry Potter dizi projesinin detayları netleşti

Dünyanın en popüler fantastik serilerinden Harry Potter'ın geliştirme aşamasındaki dizi projesinin detayları netleşmeye başladı. Yapımcılığını Warner Bros. Discovery'nin üstleneceği proje için senaristler ilk sunumlarını gerçekleştirdi.

Harry Potter dizi projesinin detayları netleşti

Nisan ayında İngiliz yazar J.K. Rowling'in filmlere de uyarlanan kitap serisi Harry Potter'ın, yeni oyuncu kadrosuyla bu kez TV dizisi formatında çekileceğinin duyurulmasının ardından Warner Bros. Discovery, projeyle ilgili ilk adımları atmaya başladı.

İlk olarak 2021 yılında duyurulan ve uzun bir süredir erken geliştirme aşamasında olan dizi projesiyle ilgili stüdyo, JK Rowling'in yedi kitabını uyarlama hakkı için yarışan senaristlerin ilk sunumlarını dinlemeye başladı.

Deadline'ın aktardığına göre, bu hafta Los Angeles'ta ilk tur toplantılarını gerçekleştiren ekip, buradaki ey iyi seçimlerinin ardından Birleşik Krallık'taki bir sonraki tura çıkacağını söyledi.

JK ROWLİNG'İN AKTİF ROL ALMASI BEKLENİYOR

Edinburgh, İskoçya'da yaşayan Harry Potter yazarı JK Rowling'in sürece ne kadar dahil olacağı henüz belli değil. Ancak yönetici yapımcılığını üstlendiği diziyle ilgili karar alma sürecinde aktif rol alması bekleniyor.

Warner Bros. Discovery'nin projelerini dinlediği senaristler arasında Kathleen Jordan, Martha Hillier, Tom Moran ve Michael Lesslie'nin olduğu belirtildi.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Birleşik Krallık harry potter