Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Putin, Kim Jong-Un görüşmesinde gerilim! Rus bakanlar salondan çıkarıldı...

24 yıl sonraki tarihi ziyarette Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un’un görüşeceği salondan Rus yetkililerin çıkartılması tepki çekti. Kim Jong-Un salona girdikten sonra Rus yetkililer salona geri alındı.

Putin, Kim Jong-Un görüşmesinde gerilim! Rus bakanlar salondan çıkarıldı...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in dün 24 yıl sonra Kuzey Kore’ye giderek Kim Jong-un’la askeri ortaklık anlaşması imzalaması “Batı’ya karşı ittifak” yorumlarına yol açarken, Pyongyang’dan gelen görüntüler ziyarette yaşanan gergin dakikaları ortaya çıkardı.

RUS BAKANLAR SALONDAN ÇIKARTILDI

Kuzey Kore devlet televizyonu, aralarında Savunma Bakanı Andrey Belousov, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve çok sayıda üst düzey Rus yetkilinin bulunduğu heyetin salona girdiği görüntüleri yayınladı. Heyet yerini aldıktan sonra Kuzey Koreli yetkililer odaya girerek “Durun” diyor ve Ruslardan odadan çıkmalarını istiyor.

Sıkı protokol kurallarıyla tanınan Kuzey Kore’de yetkililer, odaya önce liderleri Kim Jong-un’un gireceğini ve daha sonra Rus yetkilileri davet edeceğini söylüyor. “Saygıdeğer misafirler, lütfen” lobiye gidin” diyen Kuzey Koreli yetkiliye Rus heyetinden bir kişi “Neden? Artık odaya girdik. Bunu daha önce söylemeliydiniz” diye tepki gösteriyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Vladimir Putin kuzey kore Kim Jong Un