Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/dunya/video-robbie-williams-mahkemeye-adalet-cagrisinda-bulundu-ve-sordu-isias-otel-neden-coktu-15156

Robbie Williams mahkemeye adalet çağrısında bulundu ve sordu. İsias Otel neden çöktü?

Adıyaman'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Oteli'ne ilişkin 5'i tutuklu 11 sanığın yargılanmasına devam ederken şarkıcı Robbie Williams'tan çarpıcı bir paylaşım geldi.

İsias Otel’de hayatını kaybedenler için paylaşımda bulunan Robbie Williams ‘adalet’ çağrısında bulunarak, “İsias Otel neden çöktü?” diye sordu.

Williams, Adıyaman’daki İsias Oteli’nde hayatını kaybeden 72 kişi için adalet çağrısında bulundu.

"ŞAMPİYON MELEKLERİMİZ İÇİN ADALET İSTİYORUZ"

İsias Otel’in neden yıkıldığını soran Williams, paylaştığı videoda “Ben Robbie Williams ve bir sorum var; İsias Otel neden çöktü? Adalet istiyoruz! Çocuklarımız için, Şampiyon Meleklerimiz için adalet istiyoruz” dedi. İsias’ta yakınlarını kaybeden aileler, adalet ve hak mücadelesini birlikte vermek için Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ni kurmuşlardı.

DAVA HAKKINDA

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) sporcu, öğretmen ve tur rehberinin de bulunduğu 72 kişinin yaşamını yitirdiği otele ilişin hazırlanan iddianamede, sanıklar hakkında ‘bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma‘ suçundan iki yıl sekizer aydan 22 yıl altışar aya kadar hapis cezası isteniyor.

Haber Kaynağı : 12punto