Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Emekli ikramiyesi komisyondan geçti

Emekliye verilecek bayram ikramiyesinin 3 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin madde Meclis Adalet Komisyonu'nda kabul edildi.

Emekli ikramiyesi komisyondan geçti

Emekliye verilecek bayram ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL olarak ödenmesini öngören madde Meclis Adalet Komisyonu'nda kabul edildi. Emeklinin gözü 3 bin TL'lik ikramiyelerinin ödeneceği tarihe çevrildi.

EMEKLİLERİN HESABINA NE ZAMAN YATACAK?

Açıklamaları ile adından söz ettiren ekonomist Özgür Erdursun ise 31 Mart seçimlerinden önce emeklinin öfkeli şekilde sandığa gitmesinin istenen bir durum olmayacağını belirterek normal şartlar altında 1-7 Nisan tarihlerinde hesaplara yatması beklenen emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyesinin, seçimlerden önce verilebileceğini söyledi.

Özgür Erdursun, 31 Mart seçimleri öncesi hem en düşük emekli maaşına yapılacak düzenleme ile hem de ikramiye ödemelerinin erkene alınmasıyla emeklinin eline toplu para geçmesinin sağlanabileceğini belirtti.

31 Mart seçimlerin öncesinde yatması beklenen emekli ikramiyelerini için en uygun tarihin 25-29 Mart haftası olduğu belirtiliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

bayram ikramiyesi Emekli emekli maaşı ikramiye maaş ödeme