Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Telegram reklam gelirlerini kanal sahipleriyle paylaşacak!

Telegram, platformdaki reklam gelirlerinin %50'sini kanal sahipleriyle paylaşacağını duyurdu. Bu, içerik üreticileri için büyük bir haber ve platformun daha da büyümesini sağlayabilir.

Telegram reklam gelirlerini kanal sahipleriyle paylaşacak!

Anlık mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Telegram'ın, elde edilen reklam gelirlerinin yüzde 50'sini kanal sahipleriyle paylaşacağı açıklandı.

Telegram'ın kurucusu ve CEO'su Pavel Durov, yazılı bir açıklamada, platformda bulunan kanalların aylık olarak 1 trilyon görüntülenme aldığını belirtti. Ancak, bu görüntülenmelerin sadece yüzde 10'unun "Telegram Ads" aracılığıyla gelir sağladığını ifade etti.

Durov, Telegram Ads platformunun gelecek ay itibarıyla yaklaşık 100 ülkede reklam verenlerin kullanımına sunulacağını duyurdu. Ayrıca, platformun faaliyet gösterdiği ülkelerdeki kanal sahiplerinin reklam gelirlerinden yüzde 50 pay alacaklarını belirtti.

Reklam gelirlerinin güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleşebilmesi için TON adlı blok zincirin kullanılacağını aktaran Durov, bu adımın platformun ekosistemini güçlendireceğini ifade etti.

Dünya genelinde popülerlik kazanan Telegram'ın aylık aktif kullanıcı sayısının 2023 sonunda 800 milyon kişiye ulaştığı biliniyor.


Haber Kaynağı : AA

Sosyal Medya Telegram