Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

10 bin liralık emekli maaşına ek zam mı yapılacak? ABB Başkan Adayı açıkladı!

Cumhur İttifakı ve AKP Ankara Büyükşehir Başkan Adayı Turgut Altınok emekli maaşlarının 'iyileştirilmesi' hakkında açıklamalarda bulundu. Altınok, emekli maaşı 'iyileştirmesi' için Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü belirtti.

10 bin liralık emekli maaşına ek zam mı yapılacak? ABB Başkan Adayı açıkladı!

Cumhur İttifakıve AKP Ankara Büyükşehir Başkan Adayı Turgut Altınok emekli maaşları hakkında açıklamalarda bulundu. Altınok, emekli maaşı 'iyileştirmesi' için Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü ifade etti. 

Erdoğan'ın emeklilerin mağduriyetin farkında olduğunu belirten Altınok şunları söyledi:

"Emeklilerimize her türlü desteği veriyoruz. Biliyorsunuz TBMM kapalı ve emeklilerle ilgili karar Meclis'te alınıyor. Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak.

İki gündür Sayın Cumhurbaşkanımız ile beraberdik. Yine çözerse Cumhurbaşkanı Erdoğan çözer. Durumu konuştuk, olayların farkında. Hiçbir emeklimizi Ankara'da mağdur etmeyeceğiz.

EMEKLİYE 5 BİN TL DESTEK

Emekliye Mansur Yavaş bin TL veriyor. Biz 15 Nisan'da 5 bin TL'yi hesaplarına yatıracağız. Mansur Yavaş 500 TL doğalgaz desteği veriyor. Biz 4 aya çıkartıyoruz ve bin lira vereceğiz" 

 


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Turgut Altınok emekli maaşı Emekli