Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Acun Ilıcalı: Aziz Yıldırım'ın suçlaması çok üzücü

Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programında Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki suçlamalarına sert tepki gösterdi. Ilıcalı, Yıldırım'ın "Acun Ilıcalı, Adnan Hocacı" iddiasını çirkin ve art niyetli bulduğunu belirtti. Ilıcalı, Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanı olma arzusu nedeniyle kendisini karalamaya çalıştığını ve bu durumun üzücü olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı: Aziz Yıldırım'ın suçlaması çok üzücü

Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programına konuk olan Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Kulübü'nün başkan adayı Aziz Yıldırım'ın katıldığı bir programda için "Acun Ilıcalı, Adnan Hocacı. Dosyada adı geçiyor demiş." sözleri Ilıcalı'ya soruldu.

Yıldırım'ın sözlerine sert tepki gösteren Ilıcalı, yayında geçmişte Yıldırım ile olan fotoğraflarını gösterdi.

Suçmaların çok çirkin olduğunu belirten Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

"SUÇLAMASI ÇOK ÜZÜCÜ"

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığını çok istiyor olabilir. Seçimden büyük bir hezimetle ayrıldı. Fenerbahçe başkanı olmak için karalamaya çalışmak bana üzücü geliyor.

"35 YIL ÖNCE GÖRÜŞMÜŞTÜM"

Fenerbahçe'nin en büyük problemi bu Fenerbahçe içinde tam bir birlik olmaması. Suçlama çok çirkin. Kalkıp 35 yıl önceki konudan bir yere varmaya çalışırsa bunun adı artniyet. Kötü bir düşünce.

Adnan Hoca konusunu daha önce açıkladım. 35 yıl önce görüşmüşüm. Gittiğim bir sohbetti.

Gittiğimde 18 yaşındaydım. Ayrılalı 34 sene olmuş. 34 senedir görmediğim, alakam olmayan bir adamı, Fenerbahçe başkanı olacağım diye benimle birleştirmesi komik.

"AMACIM KULÜBE YARDIM ETMEK"

Daha komiği de şu; ben Aziz Yıldırım başkanken Fenerbahçe'yi kendi programımda ağırladım. Benim amacım kulübe yardım etmekti. Var Mısın Yok Musun programına bütün takımı getirdi. Fenercell'e destek olmak için. Başka kanaldayım, kendi kanalım değil. Kanalı Fenercell takımı için kullandım. Onları ayarlıyorum.

"KANALIMI FENERBAHÇE İÇİN KULLANDIRMIŞIM"

Acun, Aziz Yıldırım başkanken çok iyi, başkan değişiyor çok kötü. Benim amacım Fenerbahçe'ye hep destek olmak. Aşığım bu renklere. Ali Koç başkan oldu, ilk işi beni çağırdı 'bir gün kanalını açıp yardım kampanyası yapabilir misin' dedi. Ben de 'bir gün değil üç gün açacağım' dedim.

Üç gün boyunca 20 milyon euro para topladım. Kanalımı Fenerbahçe için kullandırmışım.

Fenerbahçe'ye yardım etmeye çalışan biriyim. Kendi kendine beni karalamaya çalışıyor. Ben sokakta yürüyemiyorum ilgiden, sevgiden. Üzücü bir durum." yanıtını verdi. 

"AZİZ YILDIRIM MOURİNHO İLE ÜÇ GÜN GÖRÜŞEMEDİ"

Işık'ın "Mourinho’ya Sayın Aziz Yıldırım dedi ki ‘Bana sordu bu tarafla görüşüyorum’ diye, Moruinho’ya sordunuz mu böyle bir konuşma olmuş mu?" sorusu üzerine Ilıcalı "Aziz Yıldırım şu anda ‘Ben bu seçimi kazanayım da’ modunda baltayla girmiş, kimi biçersem biçeyim, ne yalan söylersem söyleyeyim modunda. Mourinho olayı komple yalan Mourinho ile 3 gün görüşemediler bile" yanıtını verdi. 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı Ali Koç Aziz Yıldırım