Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Adana Hakimi rüşvet, şantaj ve uyuşturucu partisinden açığa alındı: Hakim ve savcılara ‘büyü’ yaptırmış

Adalet Bakanlığı'nın, görevden ihraç ettiği Adana Hakimi Gül A. ve yurtdışına kaçan ortağı eski savcı Fatih Aslan'la ilgili yeni skandallar ortaya çıktı. Milyonlarca lira rüşvet alan Gül A.'nın adliyede sevmediği avukat, savcı ve hakimlerin fotoğraflarını büyücülere verip, başarısız olmaları için "büyü" yaptırdığı iddia edildi.

Adana Hakimi rüşvet, şantaj ve uyuşturucu partisinden açığa alındı: Hakim ve savcılara ‘büyü’ yaptırmış

Adalet Bakanlığı'nın, görevden ihraç ettiği Adana Hakimi Gül A. ve yurtdışına kaçan ortağı eski savcı Fatih Aslan'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı

Halk TV’den Mustafa Balcı’nın haberine göre, milyonlarca lira rüşvet alan Gül A. adliyede sevmediği avukat, savcı ve hakimlerin fotoğraflarını büyücülere verip, başarısız olmaları için "büyü" yaptırdı.

SORUŞTURMADAN KURTULMAK İÇİN DE 'CİNCİ'DEN DESTEK İSTEMİŞ

Soruşturma dosyasına giren bilgilere göre adli emanetten aldığı metanfetaminle uyuşturucu partisi düzenlediği ortaya çıkan hakim Gül A.'nın görev yaptığı her kentte bir 'büyücü'sü vardı ve kararsız kaldığı birçok dosya için bu kişilere danışıyordu. Arkadaşlarını büyücülere gönderen Gül A. kendisine yönelik yürütülen HSK soruşturmasında cezadan kurtulmak için de ‘cinci hocalardan’ destek istedi.

'GÜRCİSTAN'A KAÇMA PLANLARI YAPIYOR'

Habere göre Gül A.'nın hakkındaki iddiaların ortaya çıkacağını anladıktan sonra da Gürcistan'a kaçma hazırlıkları yaptığı, buradaki bazı Türk iş insanlarıyla temas kurup bu ülkede casino ve lokanta açmak için destek istediği, para kaçırmanın yollarını aradığı anlaşıldı.

Eski Hakim Gül A.’nın 'FETÖ' soruşturmasında ismi geçen vali yardımcısı eşini aklayan ismin ise Altınok'un suç ortaklığı yaptığı savcı Fatih Aslan olduğu ortaya çıktı. Eski Edirne savcısı Fatih Aslan, yargılandığı süreçte yurtdışına kaçmıştı. 


Haber Kaynağı : 12punto

savcı Fatih Aslan Adana Hakimi Gül A.