Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Afro-Türk Efe Ercan'ın babaannesi 'ajan' sözlerine yanıt verdi: İşte o fotoğrafın perde arkası

Taksim'deki 23 Nisan töreninde Ekrem İmamoğlu ile çekildiği fotoğraf nedeniyle ırkçı saldırılara maruz kalan 8 yaşındaki Efe Diallo Ercan'ın babaannesi Handan Ercan, gazeteci İsmail Saymaz'a konuştu. Ercan, "Beni Alman ajanı yaptılar. Olacak iş değil" dedi.

Afro-Türk Efe Ercan'ın babaannesi 'ajan' sözlerine yanıt verdi: İşte o fotoğrafın perde arkası

Taksim'de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanında Türk bayrağıyla yer alan ve ırkçı saldırılara maruz kalan 8 yaşındaki Efe Diallo Ercan'ın babaannesi Handan Ercan, gazeteci İsmail Saymaz'a konuştu.

"BABAANNEN SENİ ORAYA GÖTÜRSÜN..."

Handan Ercan, torununun Ekrem İmamoğlu'nu görünce yanına gitmek istediğini söyledi. Handan Erdan şu açıklamayı yaptı:

"Efe otizmli bir çocuk. Her milli bayramda Taksim'e çıkarız. 23 Nisan'da Efe, İmamoğlu'nu gördü. Tutamıyorum, gitmek istiyor. İmamoğlu 'bırakın' diye işaret etti. Götürdüm. Özel bir çocuk olduğunu söyledim. 'Yanımda durabilir, mahsuru yok' dedi. İmamoğlu, Efe'ye 'Üsküdar'da akşam konser var, babaannen seni oraya götürsün' demiş. İşte bu kadar. Vay efendim, İmamoğlu'nun kulağına ne söylemişim... Beni Alman ajanı yaptılar. Olacak iş değil."

Efe'nin babası Emre Ercan ise 12 sene önce Gine'de çalışırken eşi Safiatou Diallo ile tanıştığını, evlenip Türkiye'ye yerleştiklerini, eşinin de Türk vatandaşı olduğunu anlattı.

NE OLMUŞTU?

İBB Ekrem İmamoğlu’nun Taksim’deki 23 Nisan töreninde 8 yaşındaki Efe ile çektirdiği fotoğrafın paylaşılmasının ardından sosyal medyada birçok ırkçı saldırı düzenlenmişti.



Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Efe Ercan Ekrem İmamoğlu Afro Türk