Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Afro Türk nedir? Efe Ercan kimdir?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Cumhuriyet Anıtı'ndaki törene katılmıştı. İmamoğlu'nun yanına gelen Efe Ercan'ın, Afro Türk olduğu ortaya çıktı. Peki Afro Türk nedir? Efe Ercan kimdir? İşte ayrıntılar...

Afro Türk nedir? Efe Ercan kimdir?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Cumhuriyet Anıtı'ndaki törene katılmıştı. Tören esnasında yanına gelen Efe Ercan'ın Afro Türk olduğu ortaya çıktı. Peki Afro Türk nedir? Efe Ercan kimdir? İşte cevabı...

AFRO TÜRK NEDİR? 

Afra Türk, "Afrika" ve "Türk" kelimelerinin birleşiminden oluşmaktadır. Türkiye'ye göç etmiş ve Türk vatandaşı olmuş kişilere Afro Türk denir.

EFE ERCAN KİMDİR?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yanına gelen 8 yaşındaki Efe Ercan'ın ise Afro Türk olduğu ortaya çıktı. 

İstanbul doğumlu olan Efe Ercan'ın babasının Malatyalı annesinin ise Gine vatandaşı olduğu öğrenildi. 11 yıl önce tanışan bir iş gezisinde tanışan Efe Ercan'ın anne ve babası evlenerek Türkiye'de yaşamaya başladı.

Sosyal Medyada, "Siyahi çocuğu İmamoğlu'nun yanına getiren Alman ajanı" olarak yansıtılan kadının Türk olduğı ve Efe Ercan'ın babaannesidir. 


Haber Kaynağı : 12punto

Efe Ercan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ekrem İmamoğlu Afro Türk