Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Ahsen TV sunucusunun kızı İmamoğlu ve İstanbullu yurttaşları hedef aldı: 'Size enkaz yakışıyor'

Ahsen TV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu'nun kızı Mervenur Yapraklıoğlu, 3. kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ve İstanbullu yurttaşlar için tepki çeken ifadeler kullandı.

Ahsen TV sunucusunun kızı İmamoğlu ve İstanbullu yurttaşları hedef aldı: 'Size enkaz yakışıyor'

Ahsen TV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu'nun kızı Mervenur Yapraklıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbullu yurttaşları hedef aldı.

İmamoğlu'na 'yüzyılın yalancısı' diyen Yapraklıoğlu, İstanbullu yurttaşlara da, "Size otobüs itmek, enkaz yakışıyor" dedi.

Yaprakçıoğlu'nun tepki çeken sözleri şöyle:

"SİZE OTOBÜS İTMEK YAKIŞIYOR"

"Ekrem İmamoğlu'nun bu başarısını Ahsen TV olarak ödüllendirmeye karar verdik. Ekrem İmamoğlu 100 yılda görülmemiş bir başarıya imza attı. Milyonlarca yalan söyledi, Ekrem İmamoğlu 100 yılın yalancısı ödülüne layık görüldü. Ahsen TV olarak hakkı teslim etmemiz gerekiyor. Ekrem İmamoğlu, bu da senin hakkınmış. İstanbul seçmeni ise yalancılıkta zirve yapmış, sizin derdinizle dertlenmemiş, otobüsleri dahi size 'ittirmiş' bu şahsı seçtiğiniz için asıl ödülü size vermek gerekiyor ama unutmamak lazım; Her sabah otobüsleri itmeden önce biraz kardiyo çalışın. Çünkü size otobüs itmek, enkaz yakışıyor. Size başaramamak, size çamurların, bataklığın içerisinde debelenmek yakışıyor. İstanbul halkı Ekrem'den önce asıl ödül alması gereken sizlersiniz."

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ahsen TV Mervenur Yapraklıoğlu Bülent Yapraklıoğlu Ekrem İmamoğlu