Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.937

AKP'li milletvekillerinin isyanı ortaya çıktı: 'Cumhurbaşkanı ve bakanların aldığı kararları...'

Ağustos ayı başında milletvekilleri iki ay sürecek yaz tatiline başlayacak. Seçim bölgelerine gitmek zorunda olan AKP'li milletvekillerinin ekonomik kriz nedeniyle yurttaşların karşısına çıkmaya endişeli olduğu iddia edildi. Bazı vekillerin “Karar alma süreçlerinde yokuz. Ama Cumhurbaşkanı ve bakanların aldığı kararları savunmak bize düşecek. Sahaya çıkınca vatandaş hesabı bize soracak" dediği öğrenildi.

AKP'li milletvekillerinin isyanı ortaya çıktı: 'Cumhurbaşkanı ve bakanların aldığı kararları...'

Emekliye ek zam ve 9. Yargı Paketi gibi birçok yasa teklifinin görüşmeleri nedeniyle normal şartlarda 1 Temmuz’da tatile girmesi beklenen TBMM’deki ek mesai devam ediyor.

Son dakikada bir değişiklik olmazsa TBMM’nin ağustos ayı başında tatile girmesi bekleniyor.

AKP'Lİ VEKİLLER YAZ TATİLİ ÖNCESİ ENDİŞELİ

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, seçim bölgelerinde ilçeler dahil birçok ziyaret yapmak zorunda olan AKP’li vekillerin yaz tatili öncesi endişeli olduğu öğrenildi.

Hayat pahalılığı bir yana asgari ücrete ara zam ve emeklilere seyyanen zam verilememesi AKP milletvekillerini seçmen önünde zorlayacak.

"CUMHURBAŞKANI VE BAKANLARIN ALDIĞI KARARLARI SAVUNMAK BİZE DÜŞECEK"

Meclis kulisinde bu durumu değerlendiren bazı vekiller, “Karar alma süreçlerinde yokuz. Ama Cumhurbaşkanı ve bakanların aldığı kararları savunmak bize düşecek. Sahaya çıkınca vatandaş hesabı bize soracak. Zor bir yaz olacak” serzenişinde bulunuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP yaz tatili TBMM