Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,6128
Dolar
Arrow
34,0672
İngiliz Sterlini
Arrow
44,5927
Altın
Arrow
2744,0000
BIST
Arrow
9.632

AKP’ye geçeceği iddia edilen Gelecek Partili Mustafa Nedim Yamalı sessizliğini bozdu: Davutoğlu’nu işaret etti

Gelecek Partisi'nden AKP'ye geçeceği öne sürülen Mustafa Nedim Yamalı, hakkındaki iddialara yanıt verdi. AKP ile bazı görüşmeler yaptıklarını söyleyen Yamalı, “Ahmet Davutoğlu’nun partide yapılan tüm görüşmelerden haberi var. AK Parti’ye geçeceksek Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz" ifadelerini kullandı.

AKP’ye geçeceği iddia edilen Gelecek Partili Mustafa Nedim Yamalı sessizliğini bozdu: Davutoğlu’nu işaret etti

Muhalefet partilerinden 7 vekilin AKP'ye geçeceği iddiası gündemdeki yerini koruyor.

Bu isimlerden birinin de Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı olduğu iddia edildi.

"BAZI GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ"

Oda TV'de yer alan habere göre, hakkındaki iddialarla ilgili konuşan Yamalı, “Bazı görüşmeler yapıyoruz. AK Parti de bunlardan biri. Oradaki arkadaşlarımız yıllarca beraber çalıştığımız isimler” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİLİ ARKADAŞLARIMIZ GEÇMEMİZİ İSTİYOR”

AKP'nin kurucularından biri olduğunu hatırlatan Yamalı, “AK Parti’ye bazı tavsiyelerimiz oluyor. Ben AK Parti’nin kurucularından biriyim. Karşılıklı konuşuyoruz ancak şu an kendi partimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Görüştüklerimiz arasında İYİ Parti, Deva Partisi, Demokrat Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi de var” dedi.

"AHMET DAVUTOĞLU İLE BİRLİKTE GEÇERİZ"

Ahmet Davutoğlu’nun haberi olmadığı ve gizli buluşmalar yapıldığı iddialarına da yanıt veren Yamalı şöyle konuştu:

“Ahmet Davutoğlu’nun partide yapılan tüm görüşmelerden haberi var. Her şey genel başkanın bilgisi dahilinde. Görüşmelerimizin çoğu kamuya açık. Genel başkanın iradesi, bilgisi ve onayı olmadan hiçbir şey yapmıyoruz. Biz bir paket değiliz. 6’lı masada isteklerimizi gerçekleştiremedik. Bu görüşmeler genel başkanımızın talimatlarıyla ve son kararı da Ahmet Davutoğlu verir. AKP’ye geçeceksek Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz."

AKP'Lİ EFKAN ALA 'YENİ KATILIMLAR' OLACAK DEMİŞTİ

AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala, partisinin 14 Ağustos’taki 23. kuruluş yıl dönümü kutlamalarında yeni katılımların olacağını söylemişti.

Ala, AKP'nin 14 Ağustos'taki kutlama programında partiye yeni katılımlar olacağı yönündeki haberlerin anımsatılması üzerine, "Olacak evet, AK Parti siyasetin dominant adresidir. AK Parti ile yol yürümek isteyenlerin partinin ilkeleri çerçevesinde AK Parti'ye katılmaları tabiidir, doğaldır" demişti.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Ahmet Davutoğlu AKP AK Parti Gelecek Partisi Nedim Yamalı