Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Akşener'in Erdoğan görüşmesi sonrası, Özdağ'ın eski açıklaması gündem oldu

Meral Akşener'in AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin yankıları devam ederken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın eski tarihli bir açıklaması yeniden gündeme geldi.

Akşener'in Erdoğan görüşmesi sonrası, Özdağ'ın eski açıklaması gündem oldu

Akşener'in Saray'da yaptığı görüşme ve burada konuşulan konuların detayları belirsizliğini korurken, Meral Akşener cephesi de konuyla ilglii açıklama yapmıyor.

Son olarak İYİ Partili Burak Akburak'ın 'Akşener devlette görev almaya hazır' şeklinde bir açıklama yaptığı söylenmiş ancak Akburak böyle bir açıklaması olmadığı yönünde paylaşım yapmıştı.

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in ziyaretine detaylar merak edilirken, görüşmedeki samimi kareler ve dikkat çeken açıklamalar, akıllara Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde 8 Mart 2023'te Fatih Portakal'a söylediği ifadeleri akla getirdi.

Özdağ bu açıklamasında Cumhur İttifakı'nın seçimleri kazanması halinde Akşener'in Erdoğan'la anlaşacağını söylediği görülüyor. Her ne kadar Akşener'in İYİ Parti Genel Başkanlığı'ndan ayrılacağını öngörememiş olsa da Özdağ'ın bunca açıklama ardından böylesi bir yakınlaşmayı tahmin etmesi de son derece dikkat çekici.

Özdağ videoda şu ifadeleri kullanıyor:

"Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak çıkarsa, seçim sonrasında kurulacak hükümet veya iktidar yapısı AKP, İYİ Parti ve MHP şeklinde olacak. Bunun olacağını biliyorum"

 


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

AKP Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Erdoğan İYİ Parti Meral Akşener MHP