Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Aliyev-Yılmaz görüşmesinde Türkiye-Azerbaycan ilişkileri ele alındı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı kabul etti Bakü'de gerçekleşen görüşmede, iki ülke arasındaki mevcut işbirliklerimiz ve yeni işbirliği olanakları ile bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.

Aliyev-Yılmaz görüşmesinde Türkiye-Azerbaycan ilişkileri ele alındı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, çeşitli programlar çerçevesinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı kabul etti.

Yılmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Azerbaycan’a gerçekleştirdiğimiz resmi ziyaret kapsamında, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev ile bir araya geldik.

Sayın Aliyev ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, ülkelerimiz arasındaki mevcut işbirlikleri ve yeni işbirliği olanaklarını, ayrıca bölgesel ve küresel gelişmeleri değerlendirdik.

Türk Dünyası'nın itici gücünü oluşturan Türkiye-Azerbaycan iş birliği, ülkelerimizin ortak çıkarları temelinde bütünlük içinde daha da ileriye taşınacaktır.

“Tek millet, iki devlet” şiarıyla güçlenen Türkiye-Azerbaycan ilişkilerini, Türkiye Yüzyılı’nda daha da güçlendirmeye devam edeceğiz.

Sayın Aliyev'e sıcak ve samimi misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, kardeş Azerbaycan halkına sevgi ve selamlarımı iletiyorum."


Haber Kaynağı : 12punto

Azerbaycan Cevdet Yılmaz Aliyev