Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ankara'da yine komşu kavgası! Ölü ve yaralılar var...

Ankara Keçiören’de komşular arasında kavga çıktı. Pompalı tüfekle komşularına saldıran H.A., U.Ş ve oğlu 10. sınıf öğrencisi M.A.Ş.'yi öldürdü, iki kişiyi yaraladı. Saldırgan H.A. gözaltına alındı.

Ankara'da yine komşu kavgası! Ölü ve yaralılar var...

Ankara’nın Keçiören ilçesinde komşular arasında kavga çıktı.

CNN Türk’ün aktardığına göre; Saat 11.40 sıralarında yaşanan olayın temel sebebi asansör tamiri sırasında çıkan gürültü. Burada bina yöneticisi olan olayda da yaralanan S.T. isimli kadında H.A. arasındaki asansör tamirinden çıkan gürültü nedeniyle bir tartışma yaşandı. Bu tartışmaya daha sonra bir aile daha müdahil oldu. H.A. kavganın ardından eve giderek pompalı tüfek aldı ve bu saldırıyı gerçekleştirdi.

BABA-OĞUL SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda U.Ş. ve M.A.Ş. hayatını kaybetti. İki kadın da bu olayda yaralandı. Hayatını kaybeden U.Ş ve M.A.Ş. baba ve oğul. M.A.Ş.'nin 10. sınıf öğrencisi olduğu da öğrenilen bilgiler arasında. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Ankara Sincan'da 23 Kasım'da T.Ü. (72), üst katta oturan ailenin çocuklarının gürültü yaptığı gerekçesiyle çıkan tartışmanın ardından pompalı tüfekle katliam yapmıştı. Saçmaların isabet ettiği evde oturan aileden 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirmişti.

 


Haber Kaynağı : İHA

Ankara kavga keçiören