Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Antalya'da balıkçı barınağında yangın! 1 yaralı

Alanya'da balıkçı barınağındaki iki tur teknesinde çıkan yangın, itfaiye ve sahil güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında bir kişi dumandan etkilenerek yaralandı.

Antalya'da balıkçı barınağında yangın! 1 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan balıkçı barınağında iki tur teknesinde çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında dumandan etkilenen bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Alanya Balıkçı Barınağı'nda demirli bir tur teknesinde yangın çıktı ve alevler, barınaktaki başka bir tekneye de sıçradı. İhbar üzerine bölgeye gelen sahil güvenlik ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda yangın söndürüldü.

Yangın nedeniyle bir tekne tamamen yanarken, diğeri kullanılamaz hale geldi. 

Antalya Valiliği'nden yapılan açıklamada ise sabah saatlerinde "Baba-A" ve "Admiral Black" isimli gezi teknelerinde yangın çıktığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Yangına karadan itfaiye ekipleri ile denizden Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığına bağlı 3 yüzer unsur tarafından çevre emniyeti alınarak müdahale edilmiştir. Olay esnasında 'Baba-A' isimli teknede bulunan 1 vatandaş yaralanmış ve Özel Alanya Yaşam Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır. Teknelerde çıkan yangına ilişkin Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikat başlatılmıştır."


Haber Kaynağı : AA

Alanya Antalya Sahil Güvenlik