Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı

Fenerbahçeli taraftarları hedef alan Meral Güven, "Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip, beni tehdit ediyordunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin, beter olun" demişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Güven hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan soruşturma başlattı.

Astrolog  Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı

12punto.com.tr

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, astrolog Meral Güven'in yapmış olduğu canlı video kaydnda sarf edilen sözler ile ilgili olarak TCK'nın 216. maddesi kapsamnda "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağlama" suçundan dolayı re'sen soruşturma başlatıldı.

Detaylar geliyor...

NE DEMİŞTİ?

Süper Lig'in 38. haftasında oynanan Konyaspor maçından galip ayrılan Galatasaray, Süper Lig'de en yüksek puanla şampiyon oldu.

Fenerbahçe İstanbulspor’u 6-0 yenmesine rağmen 99 puanla ikinci oldu. Sonuç böyle olunca bir haftadır konuşulan astrolog Meral Güven’in "Fenerbahçe geriden gelerek şampiyon olacak ve mucizevi bir kutlama olacak" ifadeleri gündeme geldi.

Güven, Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sosyal medyada gündem oldu.

Tepkilerin ardından sosyal medya hesabından Fenerbahçe taraftarına yönelik "Oh canıma değsin, beter olun" paylaşımını yapan Güven hızını alamayıp canlı yayında açtı. Güven, ağza alınmayacak sözlerle hakaretler savurdu.

MERAL GÜVEN KİMDİR?

Astrolog Meral Güven, 5 Nisan 1984'te Kayseri'de dünyaya geldi. Güven, 12 yaşından beri astrolojik bakım yapma yeteneğine sahip olduğunu, hatta 7 yaşından itibaren farklı varlıkları görebildiğini dile getiriyordu.

Yaklaşık 18 yıldır profesyonel olarak inisiyasyonla uğraşan Güven, daha önce 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Astrolog Meral Güven İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Meral Güven soruşturma

İlgili Haberler