Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bağcılar'da kadın cinayeti: Hemşire sevgilisini öldürdü

İstanbul Bağcılar’da hemşire Sibel Kavılı (43) evinde silahla vurularak öldürüldü. Yapılan çalışmada, cinayeti işlediği belirlenen sevgilisi Cumalı V. Gözaltına alındı. Öldürülen hemşire Kavılı ile Cumalı V.’nın 8 yıldır ilişkileri oldukları ve aynı hastanede çalıştıkları öğrenildi. Güvenlik görevlisi olarak çalışan katil zanlısı Cumalı V.’nın 3 adet kasten yaralamadan suç kaydı olduğu ortaya çıktı

Bağcılar'da kadın cinayeti: Hemşire sevgilisini öldürdü

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Olay, dün akşam saatlerinde, Göztepe Mahallesi Maslak Caddesi'ndeki bir binada meydana geldi. İddialara göre Pendik’te polisin yanına giden S.V. adlı kişi kardeşi Cumali V.’nin sevgilisini öldürdüğünü söyledi

HEMŞİRENİN CESEDİYLE KARŞILAŞILDI

Bu ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürülğü Cinayet Büro Amirliği ve ilçe ekipleri hızla belirtilen adrese gitti. Polis ekipleri kapıyı vurmalarına rağmen bir cevap alamayınca, savcının talimatı üzerine kapı kırılarak içeri girildi. Eİçeri giren polis ekipleri devlet hastanesinde hemşire olarak çalışan Sibel Kavılı’nın cesediyle karşılaştı. 

KATİLİ İŞ SEVGİLİSİ ÇIKTI

Olayın ardından hemen şüpheli Cumali V.(45) gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen katil zanlısının da öldürdüğü hemşire sevgilisiyle aynı ahstanede çalışıtğı ve güvenlik görevlisi elemanı olduğu belirlendi.

YARALAMADAN KAYDI ÇIKTI

Eski eşinden bir çocuğu olan Sibel Kavılı iddialara göre katil zanlısı  Cumali V. ile 8 yıldır sevgili olarak birlikteydi.  Katil zanlısının verdiği ifadeye göre, aralarında bir aydır tartışma yaşandığını ve olay günü alevlenen tartışma üzerine sevgilisini öldürdüğünü iddia etti. Yapılan incelemede 3 kasten yaralama suçundan kaydı olan Cumahil V.’nin sorgusu devam ediliyor.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Sibel Kavılı ceset Cumali V.