Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
36,0285
Dolar
Arrow
33,0551
İngiliz Sterlini
Arrow
42,9337
Altın
Arrow
2623,0000
BIST
Arrow
11.134

Bahçeli'den Erdoğan ve Özel görüşmesine dair ilk değerlendirme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Özel ziyaret öncesinde yüzüklü fotoğraf paylaşmıştı. Bahçeli, söz konusu görüşmenin ardından yeni bir paylaşımda bulundu.

Bahçeli'den Erdoğan ve Özel görüşmesine dair ilk değerlendirme

Erdoğan ile Özel'in tarihi görüşmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Allah bana yeter" ifadelerinin yer aldığı yüzüklü fotoğraf paylaşımı yapmıştı. 

Devlet Bahçeli'den AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesinin ardından bir paylaşım daha geldi.

"BİZCE HİÇBİR MAHSURU YOKTUR"

MHP resmi X hesabı aracılığıyla duyurulan açıklamada, Bahçeli imzasıyla şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesle konuşabilir, herkesi dinleyebilir, bizce hiçbir mahsuru ve sakıncası yoktur.

Bizim nazarımızda mahsurlu olan taraf aslı astarı olmayan söylentilerin gemi azıya alması, saçma sapan iddiaların azgınlaşması, fitnenin de kamçılanmasıdır."


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

AKP CHP Genel Başkanı Özgür Özel Devlet Bahçeli MHP