Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi logosunu değiştirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, logosunu dijital iletişime uyum sağlamak amacıyla güncelledi. 2014 yılından beri kullanılan mevcut "B" harfi, Balıkesir haritası temel alınarak sadeleştirildi ve "sevgi" ve "kucaklaşma" temalarıyla yeniden tasarlandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi logosunu değiştirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kurumsal kimliğini vurgulamak ve vatandaşlarla iletişimini güçlendirmek amacıyla modern adımlar atarak logosunu dijital iletişime uygun hale getirdi. 2014 yılından beri kullanılan belediyenin "B" harfi, Balıkesir haritası temel alınarak sadeleştirildi ve "sevgi" ile "kucaklaşma" temalarıyla yeniden tasarlandı.

MECLİS’TEN OY BİRLİĞİYLE GEÇTİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edilen yeni logo, Balıkesir’in iki denizi ve Kazdağları dahil olmak üzere benzersiz doğasını yansıtmak üzere tasarlandı. Balıkesir’in “B” harfi, denizi simgeleyen mavi ve ormanı temsil eden yeşil renklerin birleşimi olan turkuaz renkte oluşturuldu. Turkuaz, Türk İslam sanatında önemli bir yer tutan ve Fransızca'da "Türk" anlamına gelen "Turquois" kelimesinden türemiştir.

“ARTI MALİYET GETİRMEYECEK”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, logonun bir grup akademisyen ve grafik tasarımcının gönüllü ortak çalışmasının ürünü olduğunu ve bu nedenle belediyenin bütçesinden hiçbir ödeme yapılmadığını açıkladı. Başkan Akın ayrıca, eski logonun bulunduğu mevcut baskılı evrak ve tabelaların değiştirilmeden kullanılmaya devam edileceğini belirtti. Bu stoklar tükenene ve tabelalar doğal yıpranma nedeniyle kullanılamaz hale gelene kadar eski tasarımın kullanılacağını vurgulayan Akın, bu değişikliğin belediyeye ek bir maliyet getirmeyeceğini söyledi.


Haber Kaynağı : 12punto

Balıkesir