Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Banyoda doğurduğu bebeği apartman boşluğuna atmıştı: Doğurduğu bebeği inkar etti ama öyle bir detaya ulaşınca kabul etti

Şişli'de bir apartmanın boşluğunda bulunan bebek cesedi sonrası doğum yapan anne Kader Kaya tutuklanarak cezaevine gönderildi. Okuyanların kanını donduran olayda, apartmanda oturanları sorgulayan polis bebeğin annesine ulaşamadı. Araştırmasını sürdüren polis ulaştığı bir detayla bebeğin annesine ulaştı. İşte soruşturmayla ilgili detaylara 12punto.com.tr ulaştı.

Banyoda doğurduğu bebeği apartman boşluğuna atmıştı: Doğurduğu bebeği inkar etti ama öyle bir detaya ulaşınca kabul etti

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

21 yaşındaki Kader Kaya erkek arkadaşından hamile kaldı. Karnının şişmesinden şüphelenen ailesine kilo aldığı yalanını söyledi. Ancak genç kadının bir gün sancısı tuttu. Evin banyosuna girdi, Evde annesi ve anneannesi varken kendi başına doğum yaptı. Sonra da 4'ncü kattaki dairelerinin banyo penceresiniden bebeği 30-40 metre yükseklikten apartman boşluğuna attı. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi yaşantısına devam etti. 

Bir komşusunun eşyası apartman boşluğuna düşünce, çocuğunu gönderdi. Bebek cesedini gören çocuk durumu ailesine anlatınca olay yerine polis çağrıldı. Erkek bebeğin cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

DÜŞÜK YAPTIM DİYE HASTANEYE GİDİNCE TESPİT EDİLDİ

12punto.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde önce apartmandaki dairelere çıktı. Yeni doğum yapmış kişileri araştırmaya başladı. Kaya ailesinin evine de çıktı. Ancak bebeği kimse kabul etmedi. Polis araştırmalarını çevredeki hastanelerde de sürdürürken, bebek cesedinin bulunduğu apartmanda oturan Kader Kaya'nın 27 Kasım 2023 günü hastaneye giderek düşük yaptığını belirterek muayene yaptığı ortaya çıktı. Bunun üzerine polis, Kader Kaya'yı gözaltına aldı. Kaya, yasak ilişkiden hamile kaldığını belirterek, "Ailemden sakladım. Şüpheler artınca kilo aldığımı söyledim. Banyoda doğurdum. Ölü doğdu. Başıma birşey gelir diye attım" dediği öğrenildi. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Kader Kaya tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

gözaltı yenidoğan bebek