Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Beylikdüzü'nde okulda şok iddia: Öğrenci darp edildi

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bir okulda öğretmenin, 2. sınıf öğrencisi Emirhan Sevin'i elindeki demir çubukla darp ettiği iddia edildi. Olay, İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu'nda meydana geldi. Öğrencinin velisi, öğretmenin çocuğuna zarar verdiğini belirterek şikayette bulundu.

Beylikdüzü'nde okulda şok iddia: Öğrenci darp edildi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu'nda öğretmenin bir öğrenciyi demir çubukla darp ettiği iddia edildi. Olay, geçtiğimiz Cuma günü meydana geldi. İkinci sınıf öğrencisi Emirhan Sevin, derste öğretmenine kitapta bir yer göstermek için yanına çağırdı. Ancak öğretmenin bilinmeyen bir nedenle elindeki demir çubukla çocuğu darp ettiği öne sürüldü.

Olayın ardından çocuğun velisi Özlem Sevin, okula çağrıldı. Okula gittiğinde Emirhan'ın durumu hakkında bilgi verildi. Sevin, çocuğunu okuldan alarak hastaneye götürdü ve darp raporu aldı. Ardından karakola giderek şikayetçi oldu.

"ÇOCUĞUMUN CANINI NASIL TESLİM EDECEĞİM?"

Anne Özlem Sevin, yaşananları şöyle anlattı:

“Öğretmen bana, ‘Emirhan ağlıyor, okula gelmenizi istiyorum. Emirhan’ın koluna çubukla değdim’ dedi. Okulun merdivenlerini çıkarken öğretmeni gördüm, elinde demir çubuk vardı. Emirhan’ı sordum, ‘İdari kısımda’ dedi. İdari odada öğretmenler Emirhan’ı sakinleştirmeye çalışıyordu. Oğluma yaklaştım, kolunu gösterdi. ‘Başka yerin acıyor mu?’ dedim, ‘Anne kafam acıyor’ dedi. Kafasındaki saçlar, alnındaki yarayı kapatmıştı. Saçını kaldırdığımda şişlik ve ödem vardı.”

Sevin, hastaneden aldıkları adli raporu da paylaştı:

“Kolunda bir yara var, kırbaç gibi vurulmuş. Yanmış ve ödem toplamış, raporda da yer aldı. İşlem bittikten sonra çocuk şubesine giderek şikayetimizi yaptık.”

Öğretmenin durumu yanlışlıkla yaptığını söylediğini belirten anne Sevin, “Yanlışlıkla yaptıysa, oğluma vurmuşsa benim yanımda olması gerekmiyor muydu? Yaptığı hata, çocuğuma vurmuş. Kafasına aldığı darbe biraz daha şiddetli olsaydı sonuç daha kötü olabilirdi. Bugün hastanedeyiz. Yarın okula gitmek zorunda. Orada o öğretmen nasıl olacak? Çocuğumun canını nasıl onlara teslim edeceğim?” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İHA

Şiddet eğitimde şiddet Beylikdüzü Beylikdüzü Devlet Hastanesi