Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Büyük ses getiren Atatürk filminin yapımcısı Saner Ayar Tuncay Mollaveisoğlu ile 12'den programında konuştu: 'Bir Atatürk filmi yapılabilirmiş ama...'

Tanıtımının ardından tüm Türkiye'de büyük ses getiren Atatürk filminin yapımcısı Saner Ayar, deneyimli gazeteci ve yazar Tuncay Mollaveisoğlu'nun konuğu oldu. Ayar, filme ilişkin bilinmeyenleri anlattı. Ayar ayrıca, "Yapılamaz denen Atatürk filmini dünya çapında yaptık. Biz onu yaptık ama dağıtılamazmış" ifadelerini kullandı. Tuncay Mollaveisoğlu ile 12'den programı yarın saat 07.00'de 12punto Youtube kanalında...

Büyük ses getiren Atatürk filminin yapımcısı Saner Ayar Tuncay Mollaveisoğlu ile 12'den programında konuştu: 'Bir Atatürk filmi yapılabilirmiş ama...'

Tanıtımıyla beraber büyük heyecanla beklenen Atatürk filmlerinin yapımcısı Saner Ayar, 12punto'ya özel değerlendirmelerde bulundu.

Tuncay Mollaveisoğlu ile 12'den programına konuk olan Ayar, filmle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin Atatürk, Songül Öden'in Zübeyde Hanım, Sarp Akkaya'nın Enver Paşa'yı canlandırdığı film Disney Plus'ın filmi yayınlamama kararı alması üzerine sinemada izleyiciyle buluştu. 

1.film (Atatürk 1881 - 1919) 1 milyon 619 bin 36 izleyiciyle buluşurken; 2.film (Atatürk 1881 - 1919)  ise 563 bin 794 kişi tarafından beyazperdede izlendi.

Filmi daha önce yaptığı bir açıklamada, "Bütün temelini tutku ve inançla attığımız bir hayaldi" ifadeleriyle anlatan Ayar, filmin Disney Plus tarafından neden yayınlanmadığına değindi.

Ayar, "Ermeni diasporasının bu işi engellemek konusundaki çabası artarak devam etti" ifadelerini kullanırken, "Yapılamaz denen Atatürk filmini dünya çapında yaptık. Biz onu yaptık ama dağıtılamazmış" dedi.

Fİlm yayınlamadan önce, Ermenistan ve Fransa'dan birçok tepki gelirken; Ayar eleştirilere ilişkin, "Dünyanın Emperyalist güçlerinin Atatürk'le kavgası bitmemiş" yanıtını verdi.

Ünlü yapımcı Saner Ayar'ın ayrıntılı değerlendirmeleri ve Atatürk filminin ayrıntıları yarın saat 07.00'de 12punto'nun Youtube kanalında...

Editör notu: Takip edip, beğenmeyi ve bildirim zilini açmayı unutmayın...


Haber Kaynağı : 12punto

Atatürk Filmi Saner Ayar Tuncay Mollaveisoğlu Aras Bulut İynemli