Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8822
Dolar
Arrow
34,0393
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9689
Altın
Arrow
2822,0000
BIST
Arrow
9.611

CHP'den Yılmaz Özdil'e sert tepki: Haddini bil

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gazeteci Yılmaz Özdil arasındaki polemik devam ediyor. CHP Sözcüsü Deniz Yücel ile CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Özgür Özel için "Sana iftiranı yedireceğim" diyen Yılmaz Özdil'e sert tepki gösterdi.

CHP'den Yılmaz Özdil'e sert tepki: Haddini bil

Gazeteci Yılmaz Özdil, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ‘Asrın Lideri Özgür Özel’e ‘koltuk’ verdi’ başlıklı bir video eleştirmişti.

Ekol TV’de Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan Özel, Yılmaz Özdil’le ilgili “Bu ‘hatamız nerede’ demek yerine, oy vermeyen seçmene ‘bidon kafa’ diyen zihniyet… 47 yıldır ilk kez birinci parti olmamızın sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş” ifadelerini kullandı. 

YILMAZ ÖZDİL'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E: SÖZLERİNİ YEDİRECEĞİM!

Özdil’den Özel’e yanıt gecikmedi. X hesabından paylaşım yapan Özdil şu ifadeleri kullanmıştı:

"Buket Aydın'ın lideri Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. 'Erken seçim istemiyor, AKP'nin toparlanmasına fırsat tanıyor' dediğim için bana saldıran Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. 

Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. 

'Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan' dediğim için, 'AKP’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor' dediğim için bana saldıran Özgür Özel, bu iftiranı sana yedireceğim.''

"HADDİNİ BİL YILMAZ ÖZDİL"

Özdil’in sert çıkışına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel’den yanıt geldi.

Yücel, şu ifadeleri kullandı:

“Bir kişinin CHP Genel Başkanı’na ‘Sözlerini yedireceğim’ gibi bir üslup kullanması için şuurunu kaybetmiş olması gerekiyor. Sayın Özgür Özel küfür mü etmiş, hakaret mi etmiş? Sadece bir tespit yapmış… Bu güne kadar kime hangi sözünü yedirdin de, mahalle kabadayısı gibi efeleniyorsun Yılmaz Özdil? Haddini bil! Yıllarca bir yandan insanların Atatürkçü, Cumhuriyetçi, laik ve seküler duygularını sömürürken, diğer yandan iktidara oy veren kitleyi aşağıladın, iktidarın kutuplaştırma ve ayrıştırma siyasetinin değirmenine su taşıdın. Merak etme, sana rağmen iktidar olacağız”


AĞBABA: MUHALİFMİŞ GİBİ YAPMAYIN

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak şu ifadelere yer verdi: 

"Nerdeyse yarım asırdan sonra büyük bir başarıya imza atmış CHP Genel Başkanı’na, edepsizliği de aşarak küfür boyutunda sözler eleştiri olarak kabul edilemez.

En kolayından ve üslupsuzca muhalefeti eleştirmenin dayanılmaz “hafifliği” sizi yüceltmez. Bu sözler neye ve kimlere hizmet ediyor herkes farkında! Muhalifmiş gibi yapmayın! Kişisel husumetinizi yenip, gerçek objektif yazarlık yapmanızı dileriz."



Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Deniz Yücel Özgür Özel Recep Tayyip Erdoğan Veli Ağbaba Yılmaz Özdil