Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Özgür Özel'in canlı yayındaki 'bidon kafalı' göndermesine Yılmaz Özdil'den sert yanıt

Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in isim vermeden yaptığı 'Bidon kafalı' sözü eleştirisine, sosyal medya hesabından sert bir cevap verdi.

Özgür Özel'in canlı yayındaki 'bidon kafalı' göndermesine Yılmaz Özdil'den sert yanıt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı programda gazeteci Yılmaz Özdil'i isim vermeden 'Bidon kafalı' sözlerine atıfta bulunarak eleştirdi.

Bunun üzerine Özdil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Özgür Özel'i hedef aldı.

Özdil, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Buket Aydın'ın lideri Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. 'Erken seçim istemiyor, AKP'nin toparlanmasına fırsat tanıyor' dediğim için bana saldıran Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. 

Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim. 

'Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan' dediğim için, 'AKP’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor' dediğim için bana saldıran Özgür Özel, bu iftiranı sana yedireceğim.''

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

Armağan Çağlayan'ın sunduğu bir programa katılan Özgür Özel, isim vermeden yaptığı 'bidon kafalı' göndermesinde şu ifadelere yer vermişti:

Özel, eleştirilerde bulunanlardan birinin geçmiş yıllarda seçmene "bidon kafalı" dediğini belirterek "İyi ki onunla aramda böyle bir açı var. O, oy alamayınca hata bizde nerede demek yerine oy vermeyen seçmene bidon kafa diyen zihniyet. Zaten bu partinin 47 yıldır ilk kez birinci parti olmasının sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş." ifadelerini kullandı.

Seçmene kafa tutan yaklaşımı reddettiğini kaydeden Özel, "Arkadaş seçmene sövüyor falan. Hiç duymadığı şeyler gibi olmuş gibi anlatıyor, sonra attığı iftira viral oluyor, her tarafta dolaşıyor sonra en yakının bile ona inanıyor falan. Bunlar kutuplaşma olmazsa yaşayamazlar, beslenemezler, geçinemezler. İki taraf birbiriyle sürekli çatışma halinde olsun biz de bu tarafa mermi satalım falan.

Savaş ekonomisinden beslenenler. Boşuna endişeleniyorlar. Zaten bu içine girdiğimiz süreç ne bütün sorunları çözer, ne bütün tartışmaları bitirir ne biz gidip AK Parti ile koalisyon oluruz." şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

AK Parti CHP CHP Genel Başkanı Özgür Özel Yılmaz Özdil