Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cüneyt Özdemir canlı yayında ağladı! Ata Emre'nin ailesine yazdığı mektup..

Geçtiğimiz günlerde vahşi bir cinayete kurban giden Ata Emre Akman'ın ailesi, Cüneyt Özdemir'in konuğu oldu. Anne Zuhal Akman, oğlunun iki yıl önce kendisine yazdığı mektubu okudu. Cüneyt Özdemir gözyaşlarına hakim olamadı.

Cüneyt Özdemir canlı yayında ağladı! Ata Emre'nin ailesine yazdığı mektup..

Balıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışırken 25 yerinden bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman tüm ülkeyi yasa boğdu.

Ata Emre Akman'ı canice öldüren E.Ö.'nün ifadesinde "Babamın imam nikahlı eşi Sultan Durmaz'ı nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım." dediği ortaya çıktı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Ata'nın anne ve babası Zuhal Akman ve Emekli Albay Erol Akman'ı canlı yayın konuğu yaptı.

2 YIL ÖNCE ANNESİNE YAZDIĞI MEKTUP

Anne Zuhal Akman, oğlunun iki yıl önce kendisine yazdığı mektubu okurken Cüneyt Özdemir'in gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Ata Emre Akman, ailesine yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi:

Sevgili annem, benimle geçirdiğin 18,5 yıl için teşekkür ederim. Aradan 13 yıl sonra sana bir mektup daha yazıyorum. Yazım hala çirkin olabilir. O zamandan bu zamana kadar değişmeyen şeyler var. Sevgim. Anneciğim. Artık büyüyorum ve daha bireysel gelişiyor olabilirim. Ama senin dokunduğun her anıyla birlikte büyüyorum. Karakterim üzerinde senin çok rolün var. Mesela bu kadar muhteşem bir annem olmasaydı, birçok şeyden haberim olmazdı. Ve böyle sevgi dolu bir çocukluğum (artık büyüdüm). Bir başka anneyle yaşayamazdım. En sevdiğim annem, benim annem. Seni çok seviyorum anneciğim. Birlikte büyüyoruz, birlikte sevgi doluyuz. Benim için çok değerlisin, canım annem.

"TAM BİR SUÇ MAKİNASI BİR AİLE"

Özdemir, "Tam bir suç makinası bir aile var karşımızda. Babası gitmiş, gelinini bıçaklamış. Adam tehdit etmiş, ayrılmışlar. Kadının başka bir çocuğu olmuş, peşini bırakmamışlar. Adam te Ata hepimizin çocuğu" dedi.

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ata Emre Akman Cüneyt Özdemir