Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8822
Dolar
Arrow
34,0393
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9689
Altın
Arrow
2822,0000
BIST
Arrow
9.577

'Dilan Polat'ı sektöre ben soktum' demişti... Fenomenler operasyonunda yeni dalga: Neslim Güngen ile eşi gözaltına alındı

Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen, gözaltına alındı. Dilan Polat ile Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından genişletilen soruşturma kapsamında Aralık 2023'te mal varlığına tedbir konulan Neslim Güngen, "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum. Kendi ayağıma sıktım" demişti.

'Dilan Polat'ı sektöre ben soktum' demişti... Fenomenler operasyonunda yeni dalga: Neslim Güngen ile eşi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik çalışma yapıldı.

Ekiplerce, İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese yönelik operasyonda, sosyal medya fenomeni olarak bilinen güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü. 

‘DİLAN POLAT’I SEKTÖRE BEN SOKTUM’ DEMİŞTİ

Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından fenomenlere yönelik soruşturma genişletilmişti. Bu isimlerden biri olan Neslim Güngen’in mal varlığına tedbir amaçlı el konulmuştu.

Neslim Güngen, hakkında çıkan haberlerden sonra, "Beni lütfen araştırın. 2014'ten beri lüks bir araca biniyorum, çünkü bunu emeğimle yaptım. Alnım ak. Bir yanlışım varsa devletime hesabını veririm" diyerek kendini savunmuştu. 

Ayrıca, Dilan Polat ile ilgili olarak, "Dilan Polat'ı sektöre ben soktum. Kendi ayağıma sıktım. Destek istediğinde yardımcı oldum, cihazlarımı ona geliş fiyatıyla sattım" demişti.

NESLİM GÜNGEN KİMDİR?

Neslim Güngen, 1986 yılında doğdu. Babası Gümüşhaneli, annesi Çankırılı olan Neslim Güngen, 13 yaşında ilk defa kuaför ve güzellik sektörüne atıldı. 19 yaşında iken ilk anneliğini yaşayan Güngen, 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine katıldı. Güngen, 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarındaki makyaj ve güzellik videoları ile tanınıyor.

 


Haber Kaynağı : 12punto

İnanç Güngen Neslim Güngen