Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Dilan Polat’ın avukatından ‘intihar’ iddialarına cevap! 'Güçsüz olduğuna dair...'

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat’ın cezaevinde intihar etmek istediği yönünde çıkan iddialara Avukat Osman Eryiğit’ten yanıt geldi.

Dilan Polat’ın avukatından ‘intihar’ iddialarına cevap! 'Güçsüz olduğuna dair...'

Lüks yaşantılarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla 5 Kasım’da tutuklandı.

Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Dilan Polat’ın Çorlu Cezaevi’ndeki eşi Engin Polat’la yaptığı telefon görüşmesinde “İntihar etmek istiyorum” dediği ve bunun üzerine cezaevi yönetiminin tedbir aldığı iddia edilmişti.

AVUKATINDAN İNTİHAR İDDİALARINA CEVAP

Polat çiftinin avukatı olduğunu belirten Osman Eryiğit'ten iddialara yönelik açıklama geldi.

Eryiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Dilan Polat ile bugün görüştüğünü belirterek, Polat'ın güçşüz olduğuna, intihar edeceğine dair yapılan manipülasyonlara itibar edilmemesini istedi.

Polat'ın bugün kızı ile görüştüğünü söyleyen Eryiğit, görüşmede yüzünün güldüğünü ve durumunun gayet iyi olduğunu ve Polat'ın kızına, 'suçsuz olduğumu biliyorum, sadece bunun anlaşılması için sabırla bekliyorum' dediğini aktardı.

Avukat Eryiğit, Dilan Polat'ın tahliye olması durumunda ise sevenlerinin çok farklı bir Dilan'la karşılaşacağını düşündüğünü ifade etti.



Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Engin Polat intihar