Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dilan Polat’tan cezaevinde intihar girişimi! Avukatından flaş açıklama

Kara para aklama ve vergi kaçırma dahil olmak üzere birçok suçtan tutuklanarak cezaevine giren sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat’ın "Neden tahliye kararı uygulanmıyor" diyerek sinir krizi geçirdi. İntihar girişiminde bulunduğu iddia edilen Polat'ın tedavisinin cezaevinde yapıldığı öğrenildi.

Dilan Polat’tan cezaevinde intihar girişimi! Avukatından flaş açıklama

Lüks yaşantılarıyla gündemden düşmeyen ve gelirlerinin kaynağı merak konusu olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti 1 Kasım’da gözaltına alındı. Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçlarından haklarında soruşturma başlatılan çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Dilan Polat, "Neden tahliye kararı uygulanmıyor" diyerek sinir krizi geçirdi. Kendine zarar veren Dilan Polat'ın tedavisinin cezaevinde yapıldığı öğrenildi.

Geçen yıl yaşanan Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla Banu Parlak’ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin davanın görülmesinin ardından aldığı cezalardan tahliye edilmemesine tepki gösteren Dilan Polat sinir krizi geçirerek cezaevinde kendine zarar vermeye kalkıştı.

“BOYNUNDA VE BACAKLARINDA KESİKLER VARDI”

TELE1'e konuşan Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya şunları söyledi;

“Davalarla ilgili aşamalar onu biraz strese soktu. Sinir krizine girdi. Kendisine de zarar verdi. Zarar vermesinin ardından ben kendisi ile iki gün önce görüştüm. Bana kesikleri gösterdi. Boynunda, iki bacağında ve kollarında kesikler ve morluklar vardı. Davalarda tahliye kararı çıkmamasına tepki gösterdiğini ve sinir krizi geçirdiğini söyledi. Ben de görüştüm. Doktorlar ilgilendi. Şu an da bir şeyi yok.”

İntihar girişiminin tam olarak tarihini bilmediğini söyleyen Kaya, “Daha önce psikolojik ilaçlar kullanıyordu. Onları düzenlediler.” diye konuştu.

Kaya ayrıca Polat’ın kendine ne ile zarar verdiğini bilmediğini belirterek “Bir çatal da kesici alettir ya. Özel bir alet değil yani. Kullanmış oldukları bir alet ile yapmış” ifadelerini kullandı.



Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat intihar girişimi