Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Faruk Koca'nın ilk saldırısı değil: Daha önce polis tokatlamış

Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca'nın, Halil Umut Meler'e saldırısının ardından milletvekilliği yaptığı dönemde polis memuru tokatladığı olay gündeme geldi.

Faruk Koca'nın ilk saldırısı değil: Daha önce polis tokatlamış

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Karşılaşmanın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, saha ortasına kadar gelerek hakem Halil Umut Meler'e saldırdı.

KOCA'NIN İLK SALDIRISI DEĞİL

Geçmişte AK Parti Ankara Milletvekilliği yapmış Faruk Koca ile Trabzon Milletvekiliği yapmış Mustafa Cumhur'un, hac dönüşü giriş yaptıkları Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Gümrük Kapısı'nda görevlilerle tartıştıkları iddia edilmişti.

"MİLLETVEKİLİ BİZE TOKAT ATTI"

Cilvegözü Gümrük Kapısı'nda görevli ve isimleri açıklanmayan polis memuru ile gümrük muhafaza memurlarının ise kendilerine tokat atıldığını iddia ederek, tutanak düzenlettirdikleri ve olayla ilgili güvenlik kameraları kayıtlarının incelenmesini istedikleri ifade edildi.

KOCA VE CUMHUR 'BİZ MAĞDURUZ' DEMİŞTİ

Trabzon Milletvekili Cumhur da yaptığı açıklamada, gümrük kapısında kendilerine ve diğer vatandaşlara kötü davranıldığını, gereksiz şekilde bekletildiklerini belirterek, "Polis ve gümrük görevlilerinin keyfi davranışlar içinde olduklarını görünce uyarma ihtiyacı hissettik. Küçük bir tartışma yaşandı. Ancak, tokat atmadık. Asıl mağdur olan bizleriz" ifadelerini kullanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ankaragücü Çaykur Rizespor Başkan Halil Umut Meler gümrük