Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.956

Gazeteci Murat Ağırel'e ölüm tehditi

Gazeteci Murat Ağırel, kendisine yönelik ölüm tehditlerinin arttığını ve infaz emrinin verildiğini söyledi. Ağırel, tehditlerin bir şahıs tarafından yayınlanan videoda açıkça dile getirildiğini ifade ederek, bu videoyu kamuoyuyla paylaştı.

Gazeteci Murat Ağırel'e ölüm tehditi

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisine yönelik ölüm tehditlerinin giderek arttığını ve infaz emrinin verildiğini iddia etti. Ağırel, bu tehditlerin bir şahıs tarafından yayınlanan videoda açıkça dile getirildiğini belirterek, videoyu kamuoyuyla paylaştı.

Ağırel, bu tehdidin ilk olmadığını ve daha önce de benzer tehditler aldığını söyledi. Bu durumu defalarca yetkililere ilettiğini ifade eden Ağırel, "Her gün evimin önünde bekleyen, beni gözetleyen ve çöplerimi karıştıran kişiler, bu tehditlerin gerçekliğini gözler önüne seriyor" dedi.

Ağırel, her gün yeni bir ölüm tehdidiyle karşı karşıya kaldığını belirterek, kitaplarının toplatılması için baskılar yapıldığını, evinin önünde sürekli nöbet tutulduğunu ve peş peşe davalar açıldığını dile getirdi. 

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

tehdit Murat Ağırel